Terol passa de l'èxtasi a la decepció després d'un error informàtic que li adjudicava la grossa

Un error a la pàgina web de Loteries i Apostes de l'Estat atribueix també un cinquè premi

1
Es llegeix en minuts

Un error de lapàgina web deLoteries de l'Estat ha atribuït aTerol part de lagrossa de Nadal, el76.058, i d'un cinquè premi, el85.045, a dues administracions de la ciutat, cosa que ha provocat l'alegria primer i després la desil·lusió, després d'uns primers minuts de confusió.

Elena Campos, propietària de l'administració de la carretera d'Alcañiz, on la web de Loteries havia situat part de la venda del primer premi, coneixia la notícia minuts després d'obrir l'oficina pels mitjans de comunicació, arremolinats al voltant de la porta. "El que sé és el que m'heu dit vosaltres, però al llistat no veig el número, tret que l'hagi venut a través de la terminal", ha explicat.

Poc després trucava a la delegació comercial deLoteries aTerol i han confirmat que a la llistat oficial de les administracions que havien venut aquest primer premi no hi figurava, cosa que aclaria que es tractava d'un error informàtic de la pàgina web.

Un nou error informàtic

"Ara tinc una barreja de desil·lusió perquè és la segona vegada que ens quedem a les portes", explicava Elena, recordant que el 2001 aquesta administració va tenir dècims de la grossa de Nadal que es van tornar sense vendre. Llavors, la sort va passar de llarg, encara que pocs dies després, el gener de 2002, l'administració repartia més de8 milions d'euros en un sorteig extraordinari del dissabte.

Mentre es confirmava que es tractava d'un error, els terolesos també se sobresaltaven amb la notícia que una altra administració de la ciutat, aquesta vegada al carrer Luis Buñuel, havia repartit part d'un cinquè premi, notícia que s'ha confirmat com un nou error de la pàgina web de Loteries.

Notícies relacionades

Consulta els números de la loteria de Nadal 2012

Guarda els teus dècims i comprova els teus premis

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.