Sorteig del Dia de Reis

Comprovar Loteria del Nen 2021: Busqueu si els vostres números tenen premi

Comprovar Loteria del Nen 2021: Busqueu si els vostres números tenen premi

EPC

Comproveu si els vostres dècims tenen premi

[Consulteu tots els premis del Sorteig del Nen]

Amb el cercador de EL PERIÓDICO podeu conèixer a l’instant si els vostres dècims han resultat premiats

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Podeu comprovar la Loteria del Nen 2021 i conèixer si el vostre número ha sigut agraciat amb algun dels seus premis de forma fàcil i ràpida amb el cercador que us ofereix EL PERIÓDICO. El formulari, actualitzat minut a minut a mesura que avança el sorteig d’avui, us permet introduir el número del dècim o participació amb què jugueu, l’import jugat i saber a l’instant si us correspon algun premi.

[Comproveu si els vostres números tenen premi]

Aquest any el Sorteig Extraordinari del Nen de la Loteria Nacional reparteix un total de 700 milions d’euros repartits en diversos premis. Els més importants són un primer premi de 200.000 euros al dècim; un segon premi de 75.000 euros al dècim i un tercer premi de 25.000 euros al dècim. Als premis principals s’hi han de sumar altres per aproximacions i reintegraments

[Consulteu tots els premis de la Loteria del Nen 2021]

Notícies relacionades

El Sorteig del Nen adquireix identitat i denominació pròpia el 1941, tot i que no va ser fins al 1966 que la denominació ‘Sorteig del Nen’ va aparèixer en les llistes oficials de premis.

Els primers sortejos van començar a premiar reintegraments el 1942 i des de 1946 també es donen premis per acabament i reintegrament. Des de 1966 es fa pel sistema modern o de bombos múltiples.