Encara queden dècims

Un ‘tiktoker’ prediu que aquest serà el número que tocarà en la loteria del Nen

Aquesta és la predicció del número exacte que caurà en el sorteig del Nen 2023

¿Quin número guanyarà la loteria del Nen 2023? Això diuen els matemàtics

Com buscar loteria del Nen 2023: així pots trobar el teu número per al sorteig

Víctor Osuna va encertar la primera i la penúltima xifra del número guanyador del Gordo de Nadal

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

En tot just tres dies se celebrarà el primer sorteig extraordinari de Loteries i Apostes de l’Estat de l’any i un dels més esperats pel públic. Es tracta del sorteig de la loteria del Nen, que posa punt final a les festes nadalenques. Aquest sorteig reparteix un total de 700 milions d’euros entre els diferents premis.

I tal com va passar el 22 de desembre, amb el Gordo de Nadal, ja hi ha endevins que s’atreveixen a fer la quiniela sobre el número que tocarà. S’ha de dir que els vidents no van encertar el Gordo, però el Maestro Joao sí que la va encertar en alguna de les seves prediccions.

En aquest cas, ha sigut el ‘tiktoker’ Víctor Osuna qui s’ha animat a donar el seu pronòstic sobre quin número guanyarà el sorteig del Nen d’aquest any. «El número a jugar seria el 12230», ha assegurat a través del seu canal de Tiktok @victorosunanet. Osuna, a més, ha explicat el seu vaticini amb un mètode matemàtic i ha afegit que encara queden bitllets d’aquest número a la venda. «De moment queda alguna butlleta d’aquest número», afirma.

@victorosunanetResultados de la Loteria y Predicción para El NIño♬ sonido original - VíctorOsunaNet

A més, Osuna ha analitzat el resultat del Gordo de Nadal. El ‘tiktoker’ va encertar la primera i la penúltima xifra del número guanyador: va dir que seria el 03695, però va acabar guanyant el 05490.

Notícies relacionades

La seva predicció no és fruit d’una visió, sinó d’un estudi dels números premiats durant tota la història del sorteig del Nen i, com ell mateix explica en els seus comentaris, «són càlculs de moda segons l’històric de números premiats. És una forma diferent de jugar», assegura, advertint en tot moment que «no soc cap guru».

El gener del 2022 aquest primer premi va ser per al 41665, un número que va ser venut íntegrament a Logronyo.

zentauroepp41491436 180106121510

zentauroepp41491436 180106121510