Sorteig del 6 de gener

89603, primer premi de la Loteria del Nen 2023

Comprova els números de la Loteria del Nen 2023, aquí

PDF amb la llista de premis de la Loteria del Nen 2023

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

El primer premi de la Loteria del Nen ha sigut per al número 89603. Al sorteig extraordinari celebrat aquest divendres, 6 de gener, el primer premi és de dos milions d’euros per sèrie i 200.000 euros per dècim guanyador. El número s’ha venut íntegrament a l’administració número 1 de l’Escala, Girona.

En total, la Loteria del Nen 2023 reparteix 700 milions en premis, la mateixa quantitat que l’any anterior.

«Ens faltava donar un primer premi»

«Ens faltava donar un primer premi»L’Escala és un municipi que pertany a la comarca de l’Alt Empordà i que té una població de 10.407 habitants.

El número s’ha venut a l’administració número 1 d’aquesta localitat, a L’Anxova Milionària, ubicada al carrer d’Enric Serra, 9. El seu responsable, Fèlix Pons, ha declarat a Catalunya Informació: «Ens faltava donar un primer premi».

Notícies relacionades

Dels 100 milions d’euros que repartia aquest primer premi, només se n’han venut 80, ja que algunes sèries es van tornar. A més, no tots els diners s’han quedat en aquesta localitat, sinó que han arribat també a Figueres a través d’una botiga d’alimentació, Alexis, situada al carrer de Ramon Reig del barri del Culubret, que havia comprat uns dècims a l’Escala.

La d’avui és la tercera vegada que la província de Girona guanya el primer premi del Nen. L’últim cop va ser el 2021, quan van tocar tres milions d’euros.

89603, primer premi de la Loteria del Nen 2023

David Aparicio