Sorteig Extraordinari de Reis

Com buscar i comprar un número concret de la Loteria del Nen 2021

Hi ha maneres ràpides i segures d’adquirir un dècim amb una numeració específica

2
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

El sorteig de la Loteria del Nen 2021, també conegut com el Sorteig de Reis, desperta cada vegada més interès entre el públic i són molts els que s’afanyen aquests dies per adquirir números concrets amb què jugar. Mania o superstició, en la majoria de casos es busquen dècims amb una numeració que se sol associar a la data d’algun esdeveniment important a nivell personal o bé a la data d’un esdeveniment que ha esquitxat la vida social, política o econòmica durant els últims 365 dies.

L’arribada d’Internet ha facilitat enormement la possibilitat de trobar i comprar un número específic per al Sorteig Extraordinari de la Loteria del Nen. Una de les maneres més ràpides i segures és a través de la pàgina web de Loteries i Apostes de l’Estat.

Pàgina oficial de Loteries de l’Estat

A la pàgina oficial de Loteries i Apostes de l’Estat pots comprar online els teus dècims per al sorteig de la Loteria del Nen 2021. El procediment és tan senzill com introduir el número de la sort que busques, triar la data del sorteig (dimecres, 6 de gener de 2021), introduir la quantitat de dècims que es vol comprar, fins a un màxim de 10, i finalment procedir al seu pagament seguint els passos que s’indiquen. Comprar dècims per a la Loteria de Reis seguint aquest mètode et permet estalviar molt temps i evita haver d’anar preguntant per les diferents administracions si es disposa d’un número concret.

De tota manera, la pàgina també disposa d’un cercador que localitza el punt o punts de venda del número que es desitja. El següent pas és trucar per telèfon a l’administració per esbrinar si el bitllet de la Loteria del Nen està disponible. El més probable és que ens sol·licitin el pagament previ a través de transferència bancària si vols que t’enviïn el dècim a domicili.

Notícies relacionades

Loteries i Apostes de l’Estat disposa també d’una aplicació tant per a Android com per a iOS per realitzar aquest tipus de gestions.

Hi ha altres fórmules que també permeten buscar i comprar un número específic per al Sorteig Extraordinari de la Loteria del Nen 2021. Una d’elles és visitar les pàgines web de determinades administracions que també permeten escollir dècims amb una numeració concreta o bé descarregar-se aplicacions mòbils que també cobreixen aquesta necessitat. Si es recorre a aquestes últimes opcions, sempre cal fer-ho en llocs oficials i segurs.

Com buscar i comprar un número concret de la Loteria del Nen 2021

ZOWY VOETEN