Sorteig de Reis

¿Quant toca amb el tercer premi de la Loteria del Nen 2022?

¿Quant toca amb el tercer premi de la Loteria del Nen 2022?
1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Aquest dijous, 6 de gener, els nens de Sant Ildefons tornaran a cantar els números de la sort a la Loteria del Nen. Al primer i segon premi d’aquest tradicional sorteig del dia de Reis, s’hi suma un tercer premi que també atorga una quantitat econòmica important.

En total, es repartiran més de 700 milions d’euros en premis en un sorteig que, segons les referències, data de 1868, tot i que va ser el 1941 quan va adquirir el nom que té avui.

Tercer premi del Sorteig del Nen

Notícies relacionades

El tercer premi de la Loteria del Nen 2022 ascendeix a 250.000 euros a la sèrie o 25.000 euros per dècim. En el cas que es jugui amb participacions, l’import és de 1.250 euros per euro jugat.

Quina quantitat es queda Hisenda del tercer premi

En la Loteria del Nen d’aquest any 2022, els premis inferiors a 40.000 euros no tributen a Hisenda, com ve sent habitual en els últims dos anys. Per tant, l’import del tercer premi està exempt de retenció, és a dir, la quantitat que es guanya és neta i no s’ha de retre comptes amb l’Agència Tributària. No passa el mateix amb el primer premi i el segon, que, en aquest cas, sí que han de tributar.