Loteria Nacional:

Així funciona el cercador per comprovar si el vostre número de la Loteria del Nen 2022 té premi

  • EL PERIÓDICO publica un cercador de números del Sorteig de Reis del 6 de gener en el qual podreu consultar en directe si el vostre dècim o participació té premi

Així funciona el cercador per comprovar si el vostre número de la Loteria del Nen 2022 té premi
1
Es llegeix en minuts

Queden molt pocs dies perquè la sort torni a viatjar a qualsevol punt d’Espanya i reparteixi els milions d’euros del Sorteig de la Loteria del Nen 2022. La il·lusió torna a aflorar entre tots els que han comprat un dècim per a aquest sorteig del dia de Reis, principalment entre aquells que no s’han emportat ni un cèntim en el passat sorteig de Nadal.

Amb motiu del sorteig del 6 de gener, EL PERIÓDICO publica un cercador de números de la Loteria del Nen 2022 en què podeu consultar en directe si el vostre dècim o participació té premi.

Com funciona

El funcionament d’aquest comprovador de dècims i participacions és molt senzill. Simplement cal teclejar el número i la quantitat jugada i, després de prémer el botó ‘Comprovar’, el cercador us informa si heu sigut afortunats amb algun premi. Podreu fer totes les recerques que vulgueu.

Notícies relacionades

El cercador de premis del Sorteig de Reis del 6 de gener s’anirà actualitzant en directe segons avanci el sorteig i es vagin revelant els números premiats.

700 milions en premis

La Loteria del Nen reparteix 700 milions d’euros en premis entre els seus 18.960.000 premis de totes les categories. L’emissió d’aquest any és de 50 sèries de 100.000 bitllets cada una, al preu de 200 euros el bitllet, dividit en dècims de 20 euros. El total de l’emissió ascendeix a 1.000.000.000 d’euros.