Documental a Prime Video

Qui és qui en el clan Pombo, els Kardashian espanyols

1x1 dels 20 membres de la famosa família (i amics) de creadors de contingut. Atenció espòiler, Vituco i Álvaro López Huerta apunten a personatges revelació de la saga

ENTREVISTA | María Pombo: «Tinc una experiència brutal fregant lavabos»

Qui és qui en el clan Pombo, els Kardashian espanyols

AMAZON PRIME VIDEO

8
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Salvant totes les distàncies, i amb milions de seguidors de diferència, els Pombo venen a ser una mena de Kardashian de proximitat. De fet, des quela Maria, la capitana del clan, va començar a triomfar a les xarxes socials fa una dècada, i després s’hi van sumar les seves germanes grans, la Marta i la Lucía, a totes tres se’ls va posar l’apel·latiu de ‘Pombashians’. Als seus ‘posts’, com als de Kim, Kourtney, Khloé, Kylie, Kendall..., expliquen el seu dia, estrenen robes exclusives i mostren les novetats de les seves pròpies marques de roba (i de qualsevol que els pagui per l’anunci).

Però la família Pombo inclou més personatges i creadors de contingut, que el gran públic ara descobrirà gràcies a la sèrie documental de Prime Video. Aquí teniu l’un per un de la ‘troupe’ al complet:


FAMÍLIA POMBO CASTELLANO

MARÍA POMBO

Famosa abans de néixer (és rebesneta de l’escriptora càntabra Concha Espina, autora de ‘La esfinge maragata’ i candidata tres vegades al Nobel de literatura, i besneta del periodista falangista i fill de l’anteriorment esmentada, Víctor de la Serna Espina), la famosa ‘influencer’ i empresària, de 29 anys, es defineix així al documental: «Soc María Pombo, em dedico a les xarxes i no tinc res més a dir», i també assegura: «Som una família molt normal, que ens necessitem molt, i som molt independents els uns dels altres». Acumula més de 3 milions de seguidors a Instagram.

És molt familiar, des de petita el seu somni ha sigut el de ser mare i el de tenir una casa plena de fills. En el seu casament, retransmès en ‘streaming’ per ‘¡Hola!’, va sonar l’himne d’Espanya just abans del ‘sí, vull’. Protagonitza campanyes de publicitat de grans marques, els productes que ensenya a les xarxes socials s’esgoten en qüestió d’hores. Malgrat tanta exposició, continua considerant-se vergonyosa. Quan pren algun líquid –especialment caldos i sopes– ha d’acompanyar-lo d’alguna cosa cruixent com ara patates fregides. Fa cinc anys que està casada amb Pablo Castellano


PABLO CASTELLANO

Tot i que també va fer els seus primers passos com a model i actor (a Tele 5), el marit de tan famosa ‘influencer’ (es van conèixer al Masters de Tennis de Madrid) és arquitecte i emprenedor, i lidera l’empresa de construcció Archarray. Té 36 anys i es passa el dia al telèfon resolent problemes de la feina. Assegura que «viu estressat», per la qual cosa de vegades reconeix que té un caràcter que s’encén ràpid. Sempre atent amb la María, el seu pare va morir quan ell era jove, per la qual cosa veu ‘Vituco’, el seu sogre, com un referent. 

MARTÍN CASTELLANO POMBO

El primogènit de la María i el Pablo ja ha complert quatre anys. Adora les motos (i li agrada jugar amb la bicicleta amb detalls que emulen una moto de competició que li van fer els amics dels seus pares, Marc i Àlex Márquez). És l’ullet dret de ‘Papín’, el seu avi, i li encanta passejar amb ell.

VEGA CASTELLANO POMBO

La petita de la casa va néixer el 19 de juny, després d’un part complicat, ja que la nadó va néixer de manera prematura (un mes avanç i amb i 2,4 quilos de pes) i després d’una cesària. La seva padrina és la seva tia Marta, que sol compartir fotos amb els nebots a Instagram.


Els Pombo al complet, en la ‘premier’ del seu documental a Prime Video, aquest dilluns, a Madrid. /

EUROPA PRESS / ÁNGEL DÍAZ BRIÑAS


FAMÍLIA POMBO RIBÓ

VÍCTOR POMBO (‘Vituco’ o ‘Papín’)

El pare de la María és un dels personatges revelació de la sèrie documental de Prime Video. Nascut a Madrid el 1961, té un gran sentit de l’humor, li agrada fer bromes sobre pets i deixar anar lapidàries del tipus: «És un amor tan acollonant el que sento per la meva família que deu ser d’origen diví» o «no hi ha converses gaire profundes en la meva família, i per això la vida és una vida simple però feliç». A casa li diuen ‘Vituco’ o ‘Papín’. Es va dedicar a la publicitat fins al 2011. El mateix dia en què el van premiar per una campanya per visibilitzar l’esclerosi múltiple la seva dona, la Teresa, va rebre el mateix diagnòstic. Des d’aleshores regenta un famós restaurant a la zona del Bernabéu, Camino Food & Drinks, lloc de trobada de famosos. Adora les filles i les grava des de petites, però odia que es pintin les ungles i que tinguin tatuatges.

TERESA RIBÓ (‘Sito’)

Sito és la mare de les Pombo. Va conèixer Vituco quan estudiaven publicitat i màrqueting. Al principi es van caure fatal (ella va pensar que ell era un «nen ‘pijo’») i després van acabar enamorant-se. I fins avui. És molt discreta. Té esclerosi múltiple i les seves seqüeles li impedeixen participar en alguns plans familiars. Camina amb bastó, es mareja molt i ja no pot muntar en bici ni conduir). Està molt unida a la Gabi.

GABI TORAL (‘la 4a germana’)

És la filla de la Marcia, la ‘nanny’ de la Lucía, la Marta i la María quan eren petites. La Gabi va néixer a la casa dels Pombo i la consideren tots com una germana més. És una mica despistada (d’aquí ve el sobrenom d’‘Empaniela’), riallera, divertida, innocent... El seu somni és dedicar-se al món de la música, per això compagina els estudis de màrqueting amb classes de cant. Li encanta l’esoterisme i les seves germanes la pressionen perquè es tregui el carnet de conduir, que se li està resistint.

ÀVIA TERESA

L’àvia Teresa és la mare de la Sito. La filla, el gendre i els nets la defineixen com una «àvia moderna, vital, que sempre s’uneix a qualsevol pla». És feliç amb els tres besnets. La seva neta Marta vol ser com ella quan sigui gran, li flipa la seva «energia i vitalitat incansable».



FAMÍLIA POMBO ZAMALLOA

MARTA POMBO

Té 31 anys. És passional, competitiva i aventurera. Com la seva germana petita, també es defineix com una noia tímida, no li agrada que l’observin ni cridar l’atenció. Té mal perdre i és una mica bruta. Tot i que va estudiar Sociologia, ara està bolcada en les xarxes i en la seva faceta ‘influencer’, igual com les germanes. Va passar per una depressió a conseqüència del seu divorci amb l’empresari Luis Giménez, amb qui va compartir vuit anys de relació. Comparteix negoci amb la María: Tipi Tent, la seva botiga de roba. Ara està centrada en l’educació de la seva filla, la Matilda. Li encanta fer ensurts i odia menjar qualsevol cosa que hagi sortit del mar.

LUIS ZAMALLOA (‘Zama’)

L’actual promès de la Marta té 30 anys i és basc. En la seva família tots són dentistes, ell inclòs. També és model i va conèixer la Marta durant una campanya de Tipi Tent, tot i que no van començar a quedar fins anys després. És el segon marit de la Marta. És divertit, desenfadat i la cuida molt. Tots dos estan molt enamorats. Li encanten les motos i té un vocabulari propi amb el qual, de vegades, fa al·lucinar la família. 

MATILDA ZAMALLOA POMBO

És la filla de la Marta i la Zama. Va complir un anyet el mateix dia que els seus pares es van casar, el 21 d’octubre del 2023. «La coincidència de dates va ser casualitat ja que vam elegir el dia de l’enllaç abans que naixés la Matilda», va explicar la ‘influencer’ madrilenya.

GAIA

És la gosseta de la Marta. La germana mitjana de la María va rescatar aquest gos coniller de dos anys del carrer quan travessava pel seu pitjor moment, una depressió que la va apartar de les xarxes quatre mesos després de separar-se del seu primer marit. La mascota va ser clau per a la seva recuperació.



FAMÍLIA POMBO LÓPEZ-HUERTA

 

LUCÍA POMBO

La més gran de les Pombo, la Lucía, té 34 anys. A més d’‘influencer’ és pilot comercial, la cinquena pilot de la saga familiar. Disfrutona, divertida i amb bastant caràcter, de vegades assumeix el paper de sergent (la María assegura que la tem més que als pares), perquè li agrada tenir la situació controlada. Està casada amb l’Álvaro, i per ara anteposa la professió a ser mare. És la mà dreta de Papín a l’hora d’organitzar els plans familiars.

 

ÁLVARO LÓPEZ-HUERTA

A més de Vituco, l’altre personatge revelació del documental és el marit de la Lucía, de 33 anys. Treballa com a ‘business development manager’ en una agència de representació d’‘influencers’. Com el seu sogre, li encanten les bromes i la cuina (afició que va descobrir durant la pandèmia).


 


+ AMICS I FAMILIARS

  

 

MARC I ÀLEX MÁRQUEZ: Campió mundial de Moto GP i molt amic de Pablo Castellano. Solen fer plans casolans i d’altres de més adrenalina com ara competicions de motocròs entre amics. El Martín, el fill de la María i el Pablo, també està obsessionat amb les motos. El seu germà, l’Àlex, també és amic de l’empresari i de la ‘influencer’.

 

DANIELA RODRÍGUEZ: Exrepresentant de María Pombo. Han treballat juntes gairebé una dècada i la seva relació s’ha convertit en alguna cosa més enllà del camp professional.

 

TOMÁS PÁRAMO: Amic de María Pombo, també ‘influencer’. El marit de María García de Jaime és molt religiós, ha escrit un llibre amb la seva dona amb la història de com es van quedar embarassats molt joves i van decidir tenir el nadó.

 

MARÍA GARCÍA DE JAIME: És la dona de Tomás Páramo. Era fan de María Pombo i es van fer amigues durant una sessió de fotos a Tipi Tent. Les seves amigues la defineixen com una «santa».

MARÍA FERNÁNDEZ RUBÍE (‘MAFE’): Una de les millors amigues de María Pombo. Té la seva edat, també és ‘influencer’ i el seu pla favorit és prendre’s un ‘bowl’ d’açai amb la María i posar-se al dia.

 

JOSÉ CASTELLANO: És el germà petit del Pablo, un paio bastant bromista.

Notícies relacionades