5
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

No tots els casaments del món ‘celebrity’ surten perfectes o d’allò més bé com el de Tamara Falcó i Íñigo Onieva, al palau d’El Rincón, i amb l’exclusiva del milió a l’‘¡Hola!’. Casar-se amb un famós no té per què ser sinònim de casament de conte de fades; de fet, l’enllaç pot acabar com el rosari de l’aurora per culpa dels paparazzis o perquè els nuvis pertanyen a famílies enfrontades, a l’estil dels Montagut i els Capulet.

Ens encanta saber que els rics també ploren i s’equivoquen. Per això, repassem aquí algunes històries de cantants, actors i aristòcrates que la van fer grossa el mateix dia que es deien el «sí, vull».

Madonna i Sean Penn, a trets amb els paparazzis

Es van conèixer el 13 de febrer de 1985 al set de ‘Material girl’ i es van casar als sis mesos. Madonnaera la reina del pop que emulava Marilyn Monroe a ‘Els senyors prefereixen les rosses’, i Sean Penn era llavors l’actor de moda que ‘Rolling Stone’ havia batejat com el nou «rebel sense causa». En la primera cita, al club més ‘cool’ que hi havia a Nova York, ella va trucar als paparazzis i l’actor es va encendre. Odiava que el perseguís la premsa, i ja havia acabat a cops amb algun fotògraf. Per evitar l’assetjament, el casament es va celebrar a Malibú, a la mansió d’un amic, i els convidats van rebre la targeta només 24 hores abans. Però algú se’n va anar de la llengua i va filtrar la ubicació als mitjans. Armat amb un 45, Penn va començar a disparar contra els helicòpters mentre Madonna mirava de contenir-lo. Sobre la sorra de la platja havien escrit en gran la dedicatòria «foteu-vos».

Pocholo i Sonsoles Suárez, dos mons irreconciliables

Es van conèixer a Pachá un any abans de casar-se. Tots dos anaven amb els seus nòvios respectius, però el seu va ser un enamorament sobtat. Quan es va saber que Pocholo Martínez-Bordiú, nebot del marquès de Villaverde, que estava casat amb Carmen Franco (la filla del dictador), i Sonsoles Suárez, la filla petita del primer president de la democràcia, sortien junts, les bromes van córrer per tot el país. Allò seria «el final de la UCD». La pitjor part se la va emportar el pare de la nòvia, Adolfo Suárez, a qui anomenaven «traïdor convertit en duc i ara família del generalíssim». El casori va ser el 1992, al monestir de Piedra (Nuévalos, Saragossa), i va reunir famílies del franquisme, de la noblesa, de la democràcia i els cadells de la ‘jet’. Tot i que Pocholo ha confessat que Sonsoles va ser la dona de la seva vida, el matrimoni amb l’expresentadora d’‘Espejo público’ va durar només un parell d’anys.

Angelina Jolie i Billy Bob Thornton, amants de sang

El 5 de maig de l’any 2000, la parella d’actors coneguts com ‘la bella i la bèstia’ es va casar a Las Vegas després de dos mesos de relació. Angelina Jolie tenia 24 anys i Billy Bob Thornton, 44. Per a ella era el seu segon enllaç; per a ell, el cinquè. Tots dos van ser la parella més inquietant (per no dir vampírica o satànica) dels primers 2000. Fins que es van separar, el 2003, van fer coses raríssimes, com ara «portar un vial amb sang de l’altre en flascons al voltant del coll». Si ella li va regalar dos nínxols en un cementiri d’Arkansas, ell, diversos quadros pintats amb la seva pròpia hemoglobina. Junts van adoptar una rata, i li van posar de nom Harry, i practicaven sexe en una taula de billar, el feltre de la qual deixava cremades a la pell a Jolie de les quals presumia en les entrevistes.

Billy Bob Thornton i Angelina Jolie, marit i muller, en la ‘premiere’ de ‘Bandits’, a Los Angeles, el 12 d’octubre del 2001.

REUTERS / FRED PROUSER

Gina Lollobrigida i Javier Rigau, un embolic de senectut.

El 2010,Gina Lollobrigida es va casar amb l’empresari espanyol Javier Rigau, a qui li treia 34 anys. «Sempre he tingut debilitat pels homes joves, perquè són generosos i no tenen complexos. El Javier, com tots els espanyols, és apassionat, i això a mi m’encanta», va revelar la mítica actriu del cine italià, que va morir a principis del 2023. Es van conèixer en una festa a Mònaco el 1984 i tres dècades després es van fer marit i muller, en un matrimoni per poders celebrat a Barcelona. Ella va assegurar que el casament s’havia portat a terme sense el seu consentiment, i va denunciar l’«estafa» el 2016. Va explicar que havia sigut enganyada per Rigau, a qui va acusar de només voler tenir accés al seu patrimoni. Després d’un llarg procés judicial en el qual el català va ser absolt, Lollobrigida va aconseguir la nul·litat matrimonial.

Gina Lollobrigida i Javier Rigau arriben al Ball de la Rosa de Montecarlo, el 19 de març del 2005.

AFP / PASCAL GUYOT

Britney Spears i Kevin Federline, mentida en xandall

Després que el seu primer matrimoni amb el seu amic de la infància Jason Alexander durés 55 hores,Britney Spears es va casar aquell mateix any, el 2004, amb el ballarí del seu cor Kevin Federline. Després d’un fugaç festeig de tres mesos, la parella va decidir casar-se. La festa de compromís que s’havia de celebrar en una mansió privada de Studio City, al nord-oest de Los Angeles, es va convertir en un casament improvisat per a tothom, excepte per als nuvis. Com a part de la broma, la parella va preparar els vestits per als convidats, tot i que en lloc de roba elegant, se’ls va fer entrega de còmodes xandalls. Aquesta mentida nupcial no va tenir cap validesa legal, de manera que Spears i Federline van haver de firmar després els papers necessaris per obtenir la veritable llicència matrimonial. Es van divorciar tres anys després, el 2007.

Britney Spears i Kevin Federline arriben als premis Billboard del 2004, a Las Vegas.

REUTERS / STEVE MARCUS