GRADA VIP

Brad Pitt, Ariana Grande, Daniel Craig, Idris Elba... plèiade de famosos en la final de Wimbledon

Brad Pitt, Ariana Grande, Daniel Craig, Idris Elba... plèiade de famosos en la final de Wimbledon

AFP / ADRIAN DENNIS

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

No només els prínceps de Gal·les, Guillem i Kate Middleton, junt amb els seus fills grans, Jordi i Carlota, van seguir de ben a prop aquest diumenge la final de Wimbledon en la qual el murcià Carlos Alcaraz va fer història doblegant Djokovic. El trepidant partit sobre l’herba de la pista central de l’All England Club va congregar a la seva grada una plèiade de celebritats del món de l’espectacle.

Alguns, com Brad Pitt, fins i tot, es van convertir en ‘trending topic’ nacional a Twitter, i en el seu cas va acaparar piropos d’admiració per la seva bellesa gairebé immortal. «¡Als seus increïbles 59 anys ens diu que Benjamin Button no era ficció!», va escriure un fan. L’actor es troba aquests dies rodant a Londres la seva nova pel·lícula centrada en la F-1, i ja se l’ha pogut veure al circuit de Silverstone lluint irresistible amb l’uniforme de pilot de color blanc i negre.

Notícies relacionades

L’ex d’Angelina Jolie no ha sigut l’única estrella que es va emocionar veient jugar Alcaraz. Al costat de Pitt hi havia el director de cine i ex de Madonna, Guy Ritchie. També van lluir figura la cantant Ariana Grande, que a la dreta tenia assegut l’actor Andrew Garfield, i a la seva esquerra, Jonathan Bailey, el galant Anthony a ‘Los Bridgerton’. El ‘007’ Daniel Craig i la seva dona, l’actriu Rachel Weisz, tampoc es van perdre cap detall. També es va veure molt concentrada, i fins i tot es va aixecar del seient, una de les parelles més sòlides de Hollywood, la formada per Hugh Jackman i Deborra Lee Furness

L’actriu de la saga de ‘Harry PotterEmma Watson va acudir a la cita del tennis amb el seu germà Alex, tots dos amb estilismes rosa per seguir la moda ‘Barbicore’. Tom Hiddleston, heroi de la pel·lícula de Marvel ‘Loki’, és un altre dels actors que no va faltar a la cita, junt amb la seva parella, la també actriu Zawe Ashton. Així com el protagonista de la sèrie ‘Luther’, Idris Elba, que hi va acudir amb la seva dona; el cantant Nick Jonas, que aquesta vegada es va fer acompanyar per la seva sogra, Madhu Chopra, mare de Priyanka, i l’actor Jon Hamm i la seva dona. Anna Osceola.