Prèvia del ‘casament de l’any’

El precasament de Tamara Falcó i Ínigo Onieva: el ‘look’ de la nòvia i la festa amb amics al Ritz amb rumbeta sevillana

DIRECTE | Casament de Tamara Falcó i Iñigo Onieva: quan és, convidats i última hora de l’enllaç...

L’exclusiva llista de convidats al casament de Tamara Falcó i Íñigo Onieva

Wes Gordon, de pupil de Carolina Herrera a ‘salvabodes’ de Tamara Falcó

El precasament de Tamara Falcó i Ínigo Onieva: el ‘look’ de la nòvia i la festa amb amics al Ritz amb rumbeta sevillana

INSTAGRAM / TAMARA FALCÓ

3
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El compte enrere per al ‘casament de l’any’ s’accelera. Els nòvios ja són en capella. I aquest divendres Tamara Falcó i Íñigo Onieva ho donaran tot en la festa prèvia al seu casament, al palau d’El Rincón de la marquesa de Griñón, aquest dissabte. La festa començarà la vigília, aquest 7 de juliol a les 20.00 hores, amb el precasament, a l’Hotel Mandarin Oriental Ritz de Madrid.

Els nòvios estan portant amb gran zel els detalls del seu enllaç, però alguns s’han filtrat ja. Per exemple, el tret de sortida al seu casament, al qual assistiran 400 convidats –majoritàriament vips i protagonistes de les pàgines de les revistes del cor–, serà una gran festa, reservada als convidats més joves, arribats de diferents punts del món.

El mateix hotel de luxe, que va sorgir d’un casament reial, el del rei Alfons XIII, tindrà lloc un dia després de l’enllaç, és a dir, diumenge, 9 de juliol, undinar especial amb què els nòvios acomiadaran els familiars i amics.

Però aquest divendres, en el precasament de l’aristòcrata i l’empresari, hi haurà sopar, música i tot indica que el mateix Íñigo exercirà de ‘dj’.

De còctel

El ‘dress code’ ha de ser de còctel i els nòvios recomanen als convidats que venen de fora que s’allotgin al mateix hotel.

A la web que han elaborat els nòvios recomanen una llista de perruqueries per acudir amb el ‘look’ perfecte a la celebració. No han deixat escapar tampoc el detall del maquillatge, per això també recomanen una empresa especialitzada.

El ‘look’ de Falcó

També hem conegut com vestirà Falcó. Ha triat un color cru i encaix. Un vestit meravellós de moltíssims volants, màniga llarga i tall ‘midi’ a l’altura del turmell amb coll tancat de Zimmermann amb un cinturó en el mateix color nude. Les joies són de Tous i les sabates, de Roger Vivier, el pare de les sabates de taló d’agulla amb sivella, del qual han begut marques icòniques.

Davant els Jerónimos

L’elecció d’aquest emblemàtic hotel no ha sigut per casualitat. El fet que estigui situat davant l’església dels Jerónimos, lloc de casament de la Casa Reial i de la noblesa, ha pesat molt en els nòvios.

L’aristòcrata i dissenyadora ha elegit el Moët & Chandon Impérial, el xampany més emblemàtic de La Maison des de 1869, definit per un sabor afruitat, paladar seductor i una maduresa elegant, per brindar per l’amor i la felicitat amb els convidats i amics tant a la festa prèvia de divendres com al seu casament.

Però el detall de l’espumós no és l’únic que ha transcendit sobre el seu precasament. També se sap que la música la posarà el trio sevillà Los Alpresa, els més cotitzats en les celebracions festaires de mitja Espanya. Solen actuar en casaments i festes privades de famosos.

Los Alpresa són un grup format pels germans Juan, el vocalista, Jaime i José María Alpresa, cotitzats a totes les casetes i banquets destacables. Han cantat al casament de Raúl González i Mamen Sanz, en la de Nuria Roca amb Juan del Val o en la d’Eva González i Cayetano Rivera. També han actuat als casaments de Jorge Cadaval amb Ken Appledorn, a les bodes de plata de José Bono o la posada de llarg de Tana Rivera. També han estat en festes privades organitzades pel Ponce, el Cordobés, Litri o el Juli.

Repertori

Notícies relacionades

‘Así es la vida’, el programa de Telecinco presentat per Sandra Barneda, ha revelat les quatre cançons que els sevillans tocaran a la celebració. La primera és ‘De Triana a Nueva York’, la segona peça elegida és ‘Vivir sin aire’, en la versió que els de Sevilla fan de l’èxit de Maná a ritme de rumba. La tercera és ‘My way’, de Paul Anka, que va fer famosa Frank Sinatra. Finalment, la quarta cançó elegida és ‘Pídeme’, de Raya Real.

El programa també ha apuntat que hi ha preparatius perquè Julio José Iglesias també canti durant la festa.

Temes:

Tamara Falcó