Glamur i tons negres

Els millors vestits de l’alfombra vermella dels Premis Gaudí 2023

  • ‘Alcarràs’ i ‘Pacifiction’ regnen en uns Gaudí afligits per la mort d’Agustí Villaronga

Els millors vestits de l’alfombra vermella dels Premis Gaudí 2023

EFE / EUROPA PRESS / MANU MITRU

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els més important de l’escena cultural catalana s’ha donat cita, aquest diumenge, a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya, que s’ha vestit de gala per acollir la 15a edició dels Premis Gaudí.

A més de personalitats com Judith Colell, presidenta de l’Acadèmia del Cine Català, han desfilat per l’alfombra vermella les premiades Carla Simón i Vicky Luengo, Carla Simón, Oriol Pla, Isabel Coixet, Josep Abad, la presentadora d’aquest any, Llum Barrera, o el guanyador del Gaudí d’Honor, Jaume Figueras, i altres artistes, com Rigoberta Bandini o Alizzz, actors com Greta Fernández o Miki Esparbé.

La Roca Village, com a patrocinador de moda, i les conegudes firmes Chanel, Hugo Boss, Yolancris i Menchen Tomás, entre d’altres, han sigut les escollides per actors, actrius i presentadores per acudir a la gala.

El negre, el preferit

El negre ha sigut un dels colors predominants en aquesta nit, com l’elegant vestit de Rigoberta Bandini, tot i que Carla Simón, una de les protagonistes de la nit, amb el seu premi a la millor pel·lícula i millor direcció per ‘Alcarràs’, ha destacat amb un vestit de jaqueta clar, amb incrustacions brillants.

L’actriu Carla Quílez, protagonista de la pel·lícula ‘La maternal’, i Albert Bosch i Xènia Roset, actors d’‘Alcarràs’, han lluït estilismes de La Roca Village, que també ha vestit la presidenta de l’Acadèmia, Judith Colell, i l’actriu Llum Barrera, presentadora d’aquest any.

Durant l’espectacle, la presentadora també ha optat per peces d’altres firmes de moda, com Koahari, que aposta per l’‘slow fashion’ (moda tranquil·la), i Virginia Abzueta, d’alta costura, i sabates de Figara i Ángel Alarcón, i joies d’Agatha Paris.

L’actriu Vicky Luengo, premi a la Millor protagonista femenina pel seu paper a ‘Suro’, ha apostat per un vestit de la marca francesa Chanel, mentre Oriol Pla, nominat a Millor protagonista masculí per ‘Girasoles silvestres’, ha escollit un vestit d’Hugo Boss.

El toc musical

Alixx, un dels cantants de la nit, ha triat un ‘look’ d’Antonio Miró, igual com els actors David Verdaguer, membre de la junta de l’Acadèmia del Cine català, i Dafnis Balduz, que ha entregat una de les estatuetes.

Menchen Tomás ha sigut la firma escollida per l’actriu i membre de la junta de l’Acadèmia Maria Molins i la dissenyadora de moda Maite Casademunt ha lluït un vestit de la firma que dirigeix, Lola Casademunt.

Notícies relacionades

El cineasta barceloní J. A. Bayona portava un disseny de la botiga ED, i el cantant i compositor Alfred García anava de Duarte.

Repassem aquí els millors ‘looks’ de la cerimònia: