Quan l’edat no importa

De Madonna a Shakira, Eva Mendes i Brigitte Macron: 10 parelles famoses en què elles són més grans que ells

Tot i que no amb una diferència d’edat tan discutible com la que es mostra en la sèrie ‘Escándalo’, en el món dels famosos de vegades elles també els prefereixen més joves

De Madonna a Shakira, Eva Mendes i Brigitte Macron: 10 parelles famoses en què elles són més grans que ells

REUTERS / EFE

  • ‘Escándalo. Relato de una obsesión’: la sèrie de Telecinco acusada de blanquejar la pederàstia

5
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Arran de l’estrena, aquest dimecres, de la nova i polèmica ficció de Telecinco, ‘Escándalo. Relato de una obsesión’, repassem una desena de casos de parelles famoses en què, en contra del que estadísticament és més habitual, són elles les que s’enamoren d’homes més joves. Alguns són idil·lis feliçment actuals i d’altres ja es van trencar, però en tots els casos sorprèn la diferència d’edat dels nòvios.

Madonna i Ahlamalik Williams


A l’ambició rossa, de 64 anys, sempre li ha agradat la marxa i ballar amb els més joves. No només va estar casada amb homes menors que ella, l’actor Sean Penn (62) i després amb el director Guy Ritchie (54) –pare del seu fill biològic, Rocco–, sinó que també ha sortit amb molts altres menor edat. Per exemple, amb el ballarí i preparador físic d’origen cubà Carlos León, amb qui va tenir la seva primera filla biològica, Lourdes. Després ha tingut molts nòvios, gairebé tots més joves, fins la primavera passada, quan va trencar amb el ballarí Ahlamalik Williams, després de tres anys de relació.

Briggite Macron i Emmanuel Macron

La primera dama francesa, de 69 anys, està casada en segones núpcies amb Emmanuel Macron des de l’octubre del 2007. Des d’aleshores el president de França va ampliar la seva família amb els fills i nets de la seva dona, que després de donar-se el ‘sí, vull’ es van convertir també en els seus. Els descendents de Brigitte Macron són fruit del seu anterior matrimoni amb el banquer André Auzière (66), amb qui es va casar el 1974 i que és el pare dels seus tres fills. La professora retirada ensenyava literatura al Lycée Saint-Louis de Gonzague de Amiens, una important escola d’elit.


Shakira i Piqué

Tot i que el seu idil·li ‘waka-waka’ es va acabar l’estiu passat, com van anunciar via comunicat, després de 12 anys d’amor –des d’aquell mític Mundial de Sud-àfrica– i dos fills en comú –Milan i Sasha–, Shakira (45 anys) i l’exjugador del Barça Gerard Piqué (35) van formar una de les parelles més mediàtiques i amb més diferència d’edat del panorama internacional. Deu anys exactes, ja que casualment tots dos celebren l’aniversari el mateix dia, el 2 de febrer (tot i que ara ho fan per separat).

Sofía Vergara i Joe Manganiello

Quatre anys i cinc mesos separen l’espaterrant actriu i model Sofía Vergara, de 50 primaveres, del seu marit, l’actor nord-americà d’orígens italià, Joe Manganiello, de 46 anys. Tots dos es van conèixer el 2014, durant una festa de ‘Modern family’, la sèrie de televisió que va consagrar la intèrpret d’arrels colombianes i el seu famós paper de Gloria Delgado-Pritchett.

Elsa Pataky i Chris Hemsworth

L’actriu i model espanyola Elsa Pataky manté un físic envejable als seus 46 anys gràcies a l’esport que practica a l’aire lliure a Byron Bay, un idíl·lic paratge de la costa de Nova Gal·les del Sud on viu amb el seu marit, l’actor australià Chris Hemsworth i els fills que tenen en comú, India Rose, de 10 anys, i els bessons Tristan i Sasha, de 8 anys. El déu del Tro, de 39 anys, acaba de prendre un descans de l’actuació a causa que li han detectat predisposició genètica a l’Alzheimer: el seu avi pateix aquesta malaltia i ell és portador de dues còpies del gen APOE4, un per part de mare i una altra per part de pare, cosa que el fa tenir entre vuit i deu possibilitats més de patir-lo.

Julianne Moore i Bart Freundlich

L’actriu pèl-roja , de 62 anys, i el cineasta, de 52, fa dues dècades que estan feliçment casats. Sense fer gaire soroll, la parella, que es va conèixer el 1996, durant el rodatge de la pel·lícula ‘Tornant a casa’, que ell va dirigir, s’ha convertit en un dels matrimonis més sòlids i estables de Hollywood.


Deborra Lee-Furness i Hugh Jackman

L’actriu, directora i productora australiana, de 62 anys, va conèixer el seu marit el 1995 en el set de rodatge de la sèrie ‘Correlli’, que ella protagonitzava. I fins avui. La seva relació amb el Llobató de la saga de pel·lícules X-Men és una altra de les clàssiques de l’‘star-system’ de Hollywood. En una entrevista amb Ellen DeGeneres, l’actor va explicar que va caure enamorat d’ella quan la va veure, però que mai va creure que tindria possibilitats.

Eva Mendes i Ryan Gosling 

Eva de la Caridad Méndez, més coneguda com a Eva Mendes, de 48 anys, és des del 2011 parella del també actor Ryan Gosling, de 42 anys. El 12 de setembre de 2014 va néixer la seva primera filla, Esmeralda, i dos anys després, la petita de la casa, Amada.

 Priyanka Chopra i Nick Jonas

Després de 100 dies a l’uci, la cantant i actriu d’origen indi Priyanka Chopra, de 40 anys, i el seu marit, el cantant Nick Jonas (l’excomponent dels Jonas Brothers, banda que va formar amb els seus germans), de 30, van presentar per fi en públic la seva filla, Malti Marie, que va arribar a les seves vides gràcies a la gestació subrogada. La parella es va conèixer el 2016, després que Nick llisqués en els DM de Priyanka. Un any i mig després, i després d’encara més missatges de text, van començar el seu idil·li de cine.


Lisa Bonet i Jason Momoa


Jason Momoa tenia 26 anys quan va conèixer Lisa Bonet, de 38, el 2005, però el seu interès per ella va començar molt abans, des que la va veure en el ‘Show de Bill Cosby’ quan només tenia 8 anys. Gairebé 20 anys després van coincidir en un club de Los Angeles. La parella d’actors, amants de les rastes, es van casar i el seu matrimoni va durar quatre anys, fins que es va dissoldre el gener passat, després de ser pares de dos fills. Alguns van assegurar que la causa de la separació és el fet que Bonet és una acèrrima negacionista, a més d’antivacunes i conspiranoica.