‘Looks’ 5 estrelles

Premis Billboard 2022: els millors vestits de l’alfombra vermella

Maluma, amb el seu original vestit curt, i la fluorescent Becky G han sigut els artistes més cridaners de la desfilada al Watsco Center de Miami

Premis Billboard 2022: els millors vestits de l’alfombra vermella

EFE

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

SiBad Bunny ha tornat a ser el rei de la música llatina a l'aconseguir nou Premis Billboard ahir a la nit, a la mateixa gala en la qual Raphael va ser homenatjat per la seva Trajectòria Artística, a l’alfombra(i l’absència dels artistes amb més nominacions, ja que ni el porto-riqueny ni la colombiana Karol G van fer acte de presència al Watsco Center de la ciutat de Miami).

Segons els mitjans especialitzats, els quatre convidats d’honor, Chayanne, Raphael, Christina Aguilera i Nicky Jam, van ser dels artistes més elegants de la nit, per no parlar dels conductors de l’esdeveniment, els mexicans Jaime Camil i Kate del Castillo.

Notícies relacionades

Com sol ser habitual, el negre i el blanc van sobresortir, però també es van veure molts ‘outfits’ verds, blaus turquesa, rosa fort i fins i tot groc neó, com els vestits de la exMiss Univers mexicana Andrea Meza i la cantautora nord-americana Becky G.

Versace, Balenciaga, Mitzy, Giannina Azar o Peter Dundas van ser algunes de les firmes que més van brillar durant la glamurosa desfilada. Vet aquí alguns dels models més comentats:

Maluma, el vestit més comentat

El cantant colombià, que va aprofitar els Billboard per estrenar el seu nou èxit, ‘Junio’ (i fer-li un petó romàntic a la seva nòvia a l’acabar l’actuació), va portar un dels ‘looks’ més comentats i criticats de la nit. Va desfilar a l’alfombra vermella acompanyat de les noves cantants Paulina i abril, les dues primeres de la seva recentment inaugurada discogràfica, Royalty Records. El cantant ha triat un vestit de ratlla diplomàtica molt elegant, però en lloc de pantalons llargs portava bermudes que deixaven veure els seus mitjons blancs alts i els seus mocassins negres amb perles. Arriscat però original.

Becky G, tot al fluor

La cantant nord-americana va deixar sense alè els seus fans amb un ‘cut out dress’ color verd llimona, que va combinar amb unes sandàlies altes daurades. El model pertany a la col·lecció ‘prefall’ 2022 de Peter Dundas.

Emilia Mernes, amb reixeta WOW

L’artista argentina Emilia Mernes va arribar vestida de Versace. «Vaig venir discreta, estic ‘full’ Versace. Estic molt contenta amb el ‘look’, molta brillantor», va dir la cantant. Va ser una de les més atrevides de la nit.

Rauw Alejandro, cabell blau i dos alienígenes

Sense Rosalía, però escortat per dos guardaespatlles amb careta d’extraterrestres. El cantant porto-riqueny va fer d’aquesta manera la seva entrada triomfal a la ‘red carpet’ dels Premis Billboard. També va cridar l’atenció pel seu cabell tenyit de blau i un vestit que simulava un home despullat.

Kate del Castillo, amfitriona enlluernadora

L’actriu i model mexicana Kate del Castillo –coneguda mundialment per interpretar Teresa Mendoza a ‘La Reina del Sur’–, l’amfitriona dels premis, va enlluernar amb un vestit entallat blanc, presumint una silueta espectacular i un abdomen com una roca.