POLÈMICA RECONCILIACIÓ

Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez: de 'matar-se davant els jutges' a dir-se 't'estimo'

El futbolista i la de 'GHVIP' han tornat i... ja l'estan fent grossa

35001667 59

35001667 59

4
Es llegeix en minuts
Rocío Robledo

El 2020 continua sorprenent-nos fins a l’últim dels seus dies, això és una cosa que tenim ja claríssim. I és que només hi pot haver una cosa que robi el protagonisme al culebró Pantojil i és: la inesperadíssima reconciliació d’Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez. Sí, com ho llegeixes. I és que que aquests dos hagin tornat com si res després d’anys de batalla legal, insults, retrets i altres mogudes que han tingut pel seu fill Nyan ens fa pensar que en aquesta vida tot és possible, TOT. Una reconciliació de la nit al dia que no s’ha deslliurat de la polèmica i tot per una festa amb un total de zero unitats de mesures anti-Covid, però anem per parts que aquesta història té la seva substància, o millor dit, el seu ‘mojo picón’: 

Ruptura i inici d’una guerra a les xarxes

Va ser néixer l’únic fill que tenen en comú i torçar-se tot. El petit, de nom Nyan, va venir al món amb problemes de salut derivats d’un problema genètic heretat per incompatibilitat dels pares que en el dia d’avui li continuen donant guerra i que fa que cada dos per tres hagi d’anar a l’hospital, una cosa que en el seu dia Aurah va explicar entre llàgrimes, ja que va haver d’encarregar-se sola del seu nadó i de les despeses que comporta un tractament com el que necessita. Segons teníem entès, Jesé va desaparèixer per complet de la vida de la canària i va ser allà quan la guerra entre ells va esclatar. Retrets, declaracions de la família d’ella, enfrontaments en ple hospital...

Xafardeig al jutjat i ‘GHVIP’

Sí, realment això d’aquests dos és de jutjat de guàrdia. Enmig del drama per l’hospitalització del seu fill, Jesé va demandar el maig de 2018 la seva ex per «calúmnies i afirmacions injurioses». Allà comença una batalla legal que al final faria deixar anar diners a Jesé. Però abans que sortís aquesta sentència, Aurah va fer el gran salt a la casa de ‘GHVIP’ i tot pel seu fill (ja sabem com de fàcil és aconseguir diners en un ‘reality’ obrint el calaix dels draps bruts i traient els del teu ex). Durant la seva participació en el programa, Aurah va haver de sortir de la casa de Guadalix i personar-se al jutjat. Va ser allà on la vam veure plorar a llàgrima viva per la que li queia al damunt, tot i que per sort al final la jugada li va sortir rodona: va aconseguir una manutenció mensual de 4.000 euros per ajudar a pal·liar les despeses que li causa la malaltia crònica del seu fill Nyan. L’exgran germana assegurava que el futbolista no complia les seves obligacions com a pare, i ell li retreia a ella haver parlat de la seva vida privada de forma pública.

Jesé té una nova nòvia

I és que Jesé Rodríguez no és conegut només per la seva faceta futbolística, també perquè on posa l’ull... ¡Embaràs! I no exagerem. Compta amb una tropa de fills que amenaça de superar la de Julio Iglesias. El davanter té en l’actualitat quatre fills de diferents relacions: Jesé Rodríguez Jr, Neizan, Nyan (amb Aurah), Kenai i un altre que ve en camí, fruit de la seva relació amb Janira Barm, amb qui va tallar quan estava embarassada del seu segon fill en comú. Vaja... ¿Qui s’ho podria imaginar? 

On hi va haver foc... Fa olor de reconciliació

Mai vam imaginar que després dels mesos d’atacs constants poguéssim veure unes imatges com les que va publicar Kiko Hernandez en el seu dia: Jesé i Aurah amb el seu fill sent una família feliç. Va ser a l’agost del 2020 quan van saltar els rumors de reconciliació després de ser enxampats junts al parc d’atraccions Holidayworld Maspalomas de Las Palmas de Gran Canària. No podíem creure el que veien els nostres ulls, seriosament. 

De París amb amor... I de nou, moguda

Els rumors de reconciliació continuaven sonant fort al setembre i arribaven fins a orelles parisenques. Efectivament, Aurah i Jesé van passar uns dies a tot drap a París (sembla que els problemes econòmics també van desaparèixer) i una foto de sopar romàntic no feia més que confirmar que entre ells les coses s’havien calmat, tant, que ja s'estimen com si abans no haguessin intentat matar-se. Després d’aquest viatge arribava la confirmació final en un vídeo del canal d’Mmtad d’Aurah: mentre ella parlava de ‘La isla de las tentaciones’, Jesé es posava tendre i deixava anar en plena gravació un «t’estimo, bebè». Confirmat, juntíssims. 

La festa, la Covid i els perills

Notícies relacionades

La ja parella té molt per celebrar i aprofitava el 31 aniversari d’Aurah per fer-ho al costat d’un munt d’amics (més de sis) que, a jutjar per les imatges de les xarxes socials, no saben el que és una mascareta. Això ha provocat que molts seguidors de l’equip de futbol francès demanin l’expulsió del canari al suposar una amenaça per a la resta de jugadors.

Està clar que per unes coses o per d’altres... Jesé, Aurah i la seva unió és sempre carn de polèmica. (Obrim porra per veure quant duren junts).  

Temes:

Cuore