La guerra dels Pantoja: ¡tot per l'herència!

Kiko Rivera i Isabel Pantoja estan en plena escalada d'hostilitats i no sembla que hi hagi opcions de treva

pantoja kiko buena car 1200

pantoja kiko buena car 1200

3
Es llegeix en minuts
Marta Requejo

Els diners són molt bonics, però quin mal ens fan quan no els sabem gestionar, ¿oi, Kiko Rivera? El DJ ha confessat que es troba de nou a la corda fluixa i que malgrat que uns mesos enrere confirmava que havia saldat els seus deutes amb Hisenda... Això no era del tot cert (ai, ai, ai).

Participar a ‘GH DUO’ el 2019 i algunes de les seves feinetes al món de la nit el van ajudar tant a ell com la seva dona, Irene Rosales, a alleujar una mica la seva situació econòmica, però ara sembla que hi tornen a ser (d’on potser realment mai van sortir). Continuen devent diners, i molts. 

Òbviament, aquests deutes li resultaran molt difícils de resoldre, ja que entre que va deixar una feina al cap de 24 hores i amb la crisi derivada de la pandèmia els seus negocis nocturns estan més que paralitzats, és aquí quan Kiko Rivera s’ha adonat que Cantora podria donar-li els diners que li fan falta, ja que ara mateix l’únic que aporta són deutes. Uns deutes de què el fill d’Isabel Pantoja no es vol fer responsable (malgrat que és copropietari de la finca) carregant-los directament a la seva mare.

És llavors aquí on comença la veritable guerra en el clan Pantoja, i tot per una herència mal repartida, o això diu el DJ, és clar. Quan el fill ha començat a ser conscient de la situació en què es troabva, s’ha dedicat a asseure’s en tots els programes de televisió assegurant que la seva mare el va estafar quan es va fer el repartiment de l’herència de Paquirri.

Aquesta moguda ha reviscut les ànsies de salsa de mitjana Espanya perquè que s’hagin enfrontat públicament ha suposat un abans i un després en la vida dels Pantoja, que sempre han donat a entendre que la seva relació era magnífica (sempre el recordarem com el seu ‘petit de l’ànima’). Fins que arriben els deutes, és clar.

Passat no trepitjat: l’origen

¿Per què Kiko acusa Isabel d’haver-lo enganyat? Pel que sembla, quan va complir 18 anys va firmar un poder notarial perquè la seva mare pogués actuar en el seu nom en tot el que tingués a veure amb Cantora. Aquell mateix any, la finca es va hipotecar per 2,7 milions d’euros, però no va ser l’única decisió que va prendre la cançonetista a l’esquena del seu fill; el 2007 i el 2015, segons afirmaven a ‘El programa de Ana Rosa’ les condicions d’embargament van tornar a canviar-se. És a dir, que Isabel Pantoja fa i desfà amb Cantora al seu aire i això a Kiko Rivera de sobte no li agrada. 

I és que quan l’abans conegut com ‘Paquirrín’ vivia acomodadament això no li importava el més mínim, però ara que Hisenda el pressiona s’està començant a adonar de tot el que la seva mare ha fet a la seva esquena. A això s’hi uneix un altre problemet, també derivat dels bitllets que guanya la cançonetista, i és que si tot va bé aquesta seguirà a Mediaset dos anys més, embutxacant-se dos milions d’euros per temporada. ¡Xavalla!

Malgrat que el seu fill està a punt de la ruïna, a Isabel sembla que li és igual, ja que s’ha negat en rotund a posar a la venda la finca que Paquirri li va deixar.

Una pregunta legal

Notícies relacionades

I davant aquest panorama, sorgeix una pregunta legal: ¿Per què no pot Kiko Rivera fer-se càrrec de la venda? Cantora està dividida en dues parts: 52,40% per a la mare i 47,60% per al fill. Per la seva banda, Isabel va aconseguir que tots els hereus del torero firmessin un usdefruit vitalici que òbviament l’afavoria, per això ara el DJ està lligat de peus i mans amb la decisió de vendre la finca que el salvaria de la fallida. 

El principal problema és que pensa que ha sigut enganyat per la seva mare i sent que cada vegada els deutes el collem més, però aquesta vegada no hi ha contracte ni paga de la seva mami que el salvin... Se les ha d’apanyar ell solet. Això sí, Isabel Pantoja tampoc es quedarà de braços plegats davant les acusacions del seu fill i ha confessat que desmentirà tot el que s’ha dit sobre ella de la mà dels seus advocats. ¿Vendran finalment Cantora? Això és més complicat que ’Joc de Trons’.