Fallides del paper cuixé: de Mel B als Pantoja

Jason Momoa o Johnny Depp han passat de nedar en bitllets a no tenir ni per a pipes

zentauroepp55836758 gente201111155436

zentauroepp55836758 gente201111155436

4
Es llegeix en minuts
Rocío Robledo

La fama és una arma de doble tall: pot donar-te moltes alegries i també treure-te-les de cop si no saps portar-la d’una forma responsable, ja saps: no malgastant, perquè com diu la dita, «tot el que puja, baixa», i això és una cosa que també és aplicable al nostre compte corrent. Segurament tens al banc molts menys diners que aquests famosos, però has de saber que ells en algun moment de la seva vida han estat en fallida o l’han fregat amb les manetes. Són molts els rostres famosos com Nicolas Cage, Lindsay Lohan o Aaron Carter, entre d’altres, que s’han vist en la ruïna i que han confessat no tenir ni un duro. 

L’ex-Spice Mel B

Amb el que ha sigut Mel B, actualment sabem que ha sol·licitat a un jutge dels Estats Units que redueixi tot el que es pugui l’import de les taxes legals i altres costos relacionats amb el mediàtic procés de divorci en el qual ha estat ficada de ple fins a l’agost del 2018 per posar fi al seu matrimoni amb el productor Stephen Belafonte. Un divorci que a la que va ser una de les Spice Girls ha deixat pelada no, el següent. Pel que sembla el jutge la va fer responsable de costejar totes les despeses que d’aquesta batalla judicial, que segons el ‘Daily Mail’, es xifren en més de 500.000 dòlars. ¡Xavalla! 

Mel B no es troba en el seu millor moment econòmic i així ho ha fet saber anant al Tribunal Superior de justícia del comtat de Los Angeles; es declararà insolvent si ha d’enfrontar-se a aquests pagaments, una cosa que a més considera injusta: «He de declarar-me en fallida si la situació continua així. Simplement i planerament no tinc la capacitat necessària per pagar unes quantitats tan desorbitades». ¿L’hem d’incloure ja en la llista de famosos arruïnats? 

El clan Pantoja: des d’Isabel al seu fill, Kiko Rivera

Que la família Pantoja va malament de diners és el seu secret a crits i no és una res recent. Isabel Pantoja i companyia són carn de plató tot i que no vulguin, ja que és una de les maneres més fàcils i ràpides d’aconseguir diners (recordem que Isabel va arribar a concursar a ‘Supervivientes’, un dels ‘realities’ més durs de Tele 5). Actualment la cançonetista i el seu fill, Kiko Rivera, estan a matadegolla pel repartiment de l’herència del torero Paquirri i el motiu no és cap altre que buscar diners fins sota de les pedres.

Però els seus problemes econòmics venen de lluny: la cantant continua en la ruïna i, malgrat el seu contracte milionari amb Mediaset, encara deu diners igual com el seu fill Kiko, que ha de pagar la barbaritat de 46.000 euros a Hisenda. Segons la periodista Pilar García-Pelayo, a Isabel Pantoja la persegueixen els deutes i les multes des que va sortir de la presó: «Encara ha d’abonar una multa que és part de la condemna pel ‘cas Malaya’ i que arriba a 1.147.000 euros». Seria qüestió de solucionar-ho amb un ‘poli’ ...

Per si semblés poc, que no ho és, la famosa finca ‘cantora’ continua embargada i només està en mans d’ella i de Kiko poder salvar-la. ¡Que bonic és compartir deutes familiars! 

L’actor Jason Momoa

És un dels personatges que s’ha unit recentment al grup de famosos arruïnats. El que va ser un dels protagonistes de ‘Joc de trons’, sèrie estrella d’HBO, assegura que després d’acabar-la li va ser molt difícil trobar feina. Ha sigut en una entrevista a InStyle: «Ens moríem de gana després de ‘Joc de trons’. No podia aconseguir feina. És tot un repte quan tens nens i estàs totalment endeutat». Per tots és sabut que en el joc de trons o guanyes o... et quedes sense un xavo, i això és el que li va passar a l’actor que dona vida a Khal Drogo. 

Johnny Depp: ni fer de pirata el va salvar de la seva ruïna

És un dels actors més cotitzats però també dels més arruïnats i tot pel seu ritme de vida. El 2017 va demandar The Mandel Group per no gestionar bé els seus comptes, una cosa que ells van negar aportant una sèrie de correus electrònics on es demostrava que Depp era conscient que la seva situació econòmica anava cap avall i sense frens. I és que aquí el nostre amic Johnny es gastava al voltant d’1,8 milions d’euros al mes en luxes com cotxes de marca, avions privats i... vi, molt vi. 

Tampoc va ajudar la seva butxaca el seu culebró amb Amber Heard i posterior divorci, una cosa que el va portar a desemborsar 6,4 milions d’euros en compensació cap a la seva exdona. 

Els ‘telecinqueros’: Víctor Sandoval, Belén Esteban...

Notícies relacionades

Mai el nom d’un programa havia tingut tant sentit: ‘Sálvame’ però dels meus deutes. Pels platós de Tele 5 ronden aquests rostres coneguts que busquen cobrir els seus deutes amb la seva participació en diferents ‘realities’ de la cadena. Per exemple, l’abans presentador Victor Sandoval, s’ha deixat caure per diversos programes sobretot el 2018, quan va confessar que «descongelava gels per poder beure aigua». Al seu costat, Belén Esteban, qui després d’anys arruïnadíssima, va aconseguir pagar el seu deute de 700.000 euros a Hisenda el 2019.

Sembla que està clar que la fama no sempre va acompanyada de diners... Això, i que aquest de vegades, no sabem com, s’esgota abans de final de mes.

Belén Esteban i Mila Ximénez. / EUROPA PRESS