Iniciativa solidària

La Ser recapta més de 47.000 euros amb el programa «Cap nen sense joguina»

La Ser recapta més de 47.000 euros amb el programa «Cap nen sense joguina»

Cadena Ser

1
Es llegeix en minuts

El programa solidari de la cadena SER Catalunya «Cap nen sense joguina» ha tancat l’edició d’aquest any amb una recaptació de 47.787 euros, la segona més gran dels 55 anys d’història, ha informat aquesta emissora de ràdio.

La marató radiofònica, que arriba a l’edició número 55 i condueix la periodista Rosa Badia, té per objectiu recollir fons per repartir joguines entre 7.000 nens i nenes de Barcelona de famílies en situació de pobresa.

El programa, que s’ha emès per totes les emissores de la SER a Catalunya, ha consistit en la subhasta de 50 objectes donats per diferents personalitats que s’ha combinat amb entrevistes, actuacions musicals en directe i connexions amb la cavalcada dels Reis d’Orient.

L’article més cotitzat ha sigut un dibuix original de Francisco Ibáñez de «Mortadelo i Filemón», que s’ha emportat l’actor i dibuixant Carlos Areces per 2.100 euros.

Deu seguidors del cantant Alfred García han aconseguit, per 2.000 euros, un vestit de l’artista a qui volen regalar aquesta peça.

Una obra de Guim Tió s’ha subhastat per 1.200 euros i 1.100 s’han recaptat per un cartell de les festes de la Mercè cedit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Al capítol esportiu, la samarreta cedida pel jugador de l’Espanyol Raúl Tomás ha arribat als 1.000 euros, seguida dels 900 per la samarreta de l’equip femení del FC Barcelona. A més, les botes de la jugadora Alexia Putellas s’han subhastat per 850 euros, la mateixa quantitat que ha arribat la samarreta de la selecció espanyola firmada per Luís Enrique.

Notícies relacionades

Els promotors d’aquesta iniciativa solidària han destacat la contribució de Catànies Cudié, 9.000 euros, i les donacions, que han arribat als 14.467 euros.

El programa va començar ahir, a les set de la tarda, i s’ha prolongat fins a les 01:30 hores, a l’estudi Toresky, on Rosa Badia ha entrevistat personalitats com l’alcaldessa de Barcelona, acompanyada, entre altres, d’Andreu Buenafuente, Manuel Fuentes, Jordi Évole, Toni Clapés i altres veus de SER Catalunya.