La crítica de Monegal: Robant-los l’entrevistada en directe

1
Es llegeix en minuts
La crítica de Monegal: Robant-los l’entrevistada en directe

Atònits es van quedar Cristina Pardo i Iñaki López l’altre dia (Más Vale Tarde, La Sexta) quan van veure aparèixer a la pantalla un tècnic d’una altra cadena que estava interferint en la seva entrevista, en directe, amb la jove Beatriz. La mare d’aquesta jove acabava de morir. Ella, la filla, estava explicant el cas al programa Más Vale Tarde, en connexió dúplex. Considera que la seva mare ha mort per negligència del servei d’emergències SUMMA de la Comunitat de Madrid.

Iñaki i Cristina, i nosaltres des de casa, advertim de seguida que la Beatriz estava sent importunada per un tècnic de l’altre imperi televisiu de la competència, de Mediaset (pel que sembla del programa Cuatro al día) que li anava canviant l’orellera, tal com s’aprecia a la videofoto adjunta. «¡Hi ha una altra persona d’un altre programa que li està traient el micro!», va exclamar llavors Iñaki enfadat i sorprès. I en efecte el tècnic de Mediaset anava obstaculitzant l’entrevista traient i posant cables i orelleres a la Beatriz.

Notícies relacionades

¡Ah! Aquest intent de robatori o pillatge, sobre la marxa, d’una entrevista d’actualitat, no és cap novetat. Normalment aquestes maniobres potineres les hem vist als magazins del matí. Recordo que l’octubre del 2012 va ser molt comentada, i molt lamentable, la baralla entre els programes Espejo público (A-3) i Ana Rosa (T-5) disputant-se en directe la portaveu de la família del nen Gabriel Vidrascu, trobat mort a Vicálvaro. Aquestes guerres per les exclusives, estirant i sacsejant l’entrevistat o entrevistada, un imperi d’una banda, l’altre imperi de l’altra, i tot en directe, demostra que en la batalla per l’audiència no hi ha respecte, ni ètica, ni estètica, ni escrúpols.

Violència de gènere que no interessa al ‘Deluxe’

 Al Sábado Deluxe van contractar Pepe Navarro per furgar sobre la paternitat del fill d’Ivonne Reyes. El tractament va ser mesquinament partidista: a favor de Navarro i contra Ivonne, assenyalada com la dolenta de la pel·lícula. Però de sobte una col·laboradora, per perfilar la personalitat de Navarro, va recordar que el 2002 va ser condemnat per clavar-li una brutal pallissa a Vanesa Martín. El presentador del programa va fer callar la col·laboradora de seguida, amenaçant-la fins i tot. ¡Ah! A T-5 la violència de gènere depèn del grau de negoci i amiguisme.