'SELFIE' DESAGRADABLE

El penis que va espantar Úrsula Corberó

L'actriu catalana relata la seva trobada amb un peculiar admirador

zentauroepp38556624 television serie la casa de papel en la imagen ursula corber180320121054

zentauroepp38556624 television serie la casa de papel en la imagen ursula corber180320121054 / Jeosm

1
Es llegeix en minuts
Luis Benavides

Úrsula Corberó ha tornat a revolucionar les xarxes. Aquesta vegada, sense necessitat de penjar una foto sexi.  La popular actriu catalana ha compartit al seu compte de Twitter una desagradable topada amb un  presumpte seguidor de la seva feina. Segons sembla, un individu li va demanar fer-se un 'selfie' junts i, al desbloquejar la pantalla, tenia la imatge d'un penis.

L'anècdota de l'actriu de ‘Física o Química’, ‘Anclados’ i ‘La Casa de Papel’ adquireix matisos surrealistes quan el suposat admirador va justificar aquesta fotografia amb un inquietant “és el dia del pare”. “Estic en xoc”, postil·la la jove intèrpret de 'La Casa de Papel', de 28 anys.

La història de l'exhibicionista 2.0 -encara que ella no aclareix si els genitals de la imatge eren els del mateix fan- acumula més de 180 comentaris i 1.200 retuits. Entre els comentaris més jocosos, alguns recorden el "negre de Whatsapp" i altres Pablo Sobrado, l'home mem creat a Forocoches.  Altres cataloguen el microrelat de Corberó d'‘invent’, un neologisme amb què últimament es denominen a xarxes socials les històries adornades o directament falses. A diferència de les ‘fake news’, el principal objectiu de les quals és crear desinformació, els tuits considerats ‘invents’ només tenen com a objectiu fer parlar.

En honor a la veritat, Corberó no necessita aquest tipus de tuits per promocionar-se. L'èxit de ‘La Casa de Papel’ li ha servit per cridar l'atenció dels productors de ‘Snatch’, una sèrie de televisió britànica i nord-america basada en la pel·lícula homònima del 2000 dirigida per Guy Ritchie.  L'actriu donarà vida en aquesta sèrie de joves estafadors a Inés, una mercenària molt hàbil al volant.

               Segueix Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades