Els Reis d'Orient

"Tornar a fer abraçades fortes sense mascaretes": els desitjos per al 2021 dels més petits

  • Alumnes d’escoles de Barcelona ens remeten els seus anhels en cartes que prenen el pols a les seves emocions i preocupacions aquests dies

"Tornar a fer abraçades fortes sense mascaretes": els desitjos per al 2021 dels més petits
3
Es llegeix en minuts
Luis Benavides
Luis Benavides

Periodista

ver +

Els més petits han donat una lliçó durant la crisi de la Covid-19 a l’entendre el tancament d’escoles i parcs infantils i seguir els consells dels experts per no contagiar-se. Amb tot, anhelen la seva vida anterior, abans de l’arribada del virus. EL PERIÓDICO va contactar amb escoles, l’Antaviana de Nou Barris i La Salle Comtal de Ciutat Vella, per saber de primera mà què demanaven al 2021. A continuació, una mostra de les postals elaborades pels escolars per a aquesta secció. Les cartes de tots els participants, nens i nenes d’entre 8 i 10 anys, es poden descarregar des del següent enllaç.

Desitjos per al 2021.

/ Alba, de 10 anys,

«Estimats Reis Mags: Soc l’Alba i us vull explicar una cosa. Aquest any ha sigut molt diferent, per això el proper any 2021 no vull que sigui com el 2020. Desitjo que marxi la Covid-19 i no torni mai. Vull que tots els meus companys vinguin a l’escola i poder trobar-me amb tota la meva família. També poder anar al meu poble i poder celebrar tots els aniversaris. I per últim tinc moltes ganes de poder fer excursions amb la meva classe i també amb la meva família. Una abraçada molt gran sense distàncies ni mascareta» – Alba.

«Estimats Reis Mags: Soc l’Àngela. Aquest any no ha sigut com jo esperava, però el 2021 desitjo que s’acabi la Covid-19, i que tornin a treballar els pares i mares de tots els companys de l’escola i de tot el món. Vull que comencin a posar la vacuna de la Covid-19 i que l’escola torni a ser normal. I per últim, compartir i fer excursions o colònies amb els meus companys. Bon Nadal de part de l’Àngela». - Àngela.

«Estimada Galàxia. Aquest any està fet un caos i per això desitjo que el coronavirus se’n vagi al fons del mar, per poder fer una bona vacuna contra la Covid. Tinc moltes ganes de poder fer colònies amb tota la classe i tornar a fer abraçades fortes sense mascareta. Bon Nadal i que ho passeu molt bé.» - Gerard.

«Estimats Reis Mags: Aquest any ha sigut una mica dur. Desitjo poder fer un ‘pica-pica’ amb tots els de classe. Desitjo que puguem fer-nos abraçades amb tota la gent. Vull que desaparegui la Covid-19 i que totes les famílies que no han treballat tinguin feina i puguin fer-ho. Que tingueu un bon Nadal». - Guillem.

"

«Estimats Mags d’Orient, per a l’any que ve desitjo que hi hagi menys violència i que no estigui la Covid-19 i que les persones dels hospitals tornin sanes a casa. Moltes gràcies, Reis Mags». - Simón.

«Estimats Reis Mags, que el govern doni ajudes a tothom i ser ‘tik toker’ per aconseguir una casa al meu pare. Gràcies, Melcior, Gaspar i Baltasar.» - Noa.

«Estimats Reis Mags, per al 2021 m’agradaria que el meu pare tingui un dia de festa. També vull la pau». - Ruichao.

«Estimat 2021, em dic Nayara i estic molt emocionada per la teva arribada, però vull que tu també col·laboris per tenir un any fantàstic de somnis i desitjos. Jo crec que tots volem que ens posin la vacuna, i així ens podrem treure la mascareta i podrem fer-nos abraçades. Que puguem anar de colònies, on sigui, però anar a divertir-nos. I si us plau, que puguem estar amb la família. Moltes gràcies i bon Nadal» – Nayara.

Notícies relacionades

«Estimats Reis Mags, per a l’any 2021 us demano que ens porteu una casa nova perquè la meva família fa dos anys que viu en una casa molt molt petita i també que tingui una taula per al menjador gran. Gràcies». - Keith.

«Estimats Reis Mags, per a l’any que ve desitjo que l’Àfrica no sigui pobra i que la meva família no s’infecti.» - Shayan.

Temes:

Nens