GUARDONS D'EL PERIÓDICO

Guindos entregarà dilluns els premis Empresa de l'Any

Esteve encapçala la llista de companyies que han obtingut les distincions d'EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

El ministre d’Economia, Indústria i Competitivitat, Luis de Guindos, presidirà avui l’acte d’entrega dels premis Empresa de l’Any, organitzats per EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. L’edifici de la Llotja de Mar de Barcelona acollirà l’edició número 37 des que Antonio Asensio Pizarro, fundador del Grup Zeta, va instaurar aquest guardó.

La companyia química i farmacèutica catalana Esteve encapçala la llista de firmes que han obtingut les distincions d’aquest any, a l’aconseguir el guardó d’Empresa de l’Any. La resta de companyies premiades en aquesta ocasió són Celsa (premi Projecta); Ehumanlife (Innova); Barcelona Tech City (Digitalitza); Anna Gener, presidenta i consellera delegada de Savill Aguirre Newman (Equipara), i Worldsensing (Inicia).  

La gala de l’any passat va ser la primera que va incorporar premis associats al principal i va comptar amb una àmplia representació del món empresarial i la presència d’importants personalitats del món dels negocis. L’entrega va estar presidida per les principals autoritats polítiques del país, amb la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, al capdavant.

Notícies relacionades

Aquesta nova convocatòria presenta una altra novetat, el nou premi Equipara, presentat pel Consorci de la Zona Franca, que destaca les iniciatives empresarials en pro de la igualtat de gènere, la paritat en drets i deures, i la conciliació de la vida laboral i familiar.

El premi Equipara se suma al Digitalitza, patrocinat per My Taxi; Inicia, que té el recolzament d’El Corte Inglés; Innova, ofert per Quirón Salud, i Projecta, esponsoritzat pel Port de Barcelona. El guardó principal, Empresa de l’Any, està avalat per Banc Sabadell