PREMI DIGITALITZA 2017

El reconeixement a una ferma aposta per la digitalització dels sectors tradicionals

Mytaxi patrocina el premi Digitalitza, un guardó a la transformació digital d'empreses creades abans de la revolució tecnològica

1
Es llegeix en minuts

La transformació digital és un dels reptes més importants per a la competitivitat de l'economia espanyola, i Mytaxi ha demostrat que no és aliena a cap sector. La companyia ha transformat un negoci tradicional, com és el del taxi, a través de la tecnologia, i ha millorat el servei i l'ha adaptat a un nou consumidor i a un nou entorn urbà digital.

La missió de Mytaxi és doble. Per una banda, facilita i acompanya els taxistes en el procés de transformació digital, i, per una altra, ofereix a la ciutadania un servei que compta amb els beneficis de la digitalització. Tot això, a través de la seva aplicació mòbil, la primera a nivell mundial que connecta passatgers i taxistes.

Notícies relacionades

Aquest any, Mytaxi se suma als premis Empresa de l'Any patrocinant el premi Digitalitza, que reconeix l'esforç de les empreses tradicionals que digitalitzen els seus negocis. Els candidats han d'acreditar una estratègia de transformació digital que afecti els seus processos de gestió interna, producció, distribució o venda.

Patrocinar aquest guardó permet a Mytaxi aportar el seu coneixement i expertise, adquirit com a referent de la digitalització d'un sector tradicionalment analògic. La transformació digital ja no és una opció de les empreses que volen competir en el mercat actual, sinó que s'ha convertit en una obligació. Premiem les empreses que ja han fet el pas i s'han adaptat a la nova realitat digital.