El rector de la UPC acomiada el curs en el nom de Harry Potter

Francesc Torres es disfressa de director de l'escola de màgia Hogwarts després del seu debut com a mestre Jedi

rector

rector

1
Es llegeix en minuts
Carlos Márquez Daniel

Francesc Torres ho ha tornat a fer. L’any passat va deixar tothom sorprès en el paper de mestre Jedi. Ara, per acomiadar el curs universitari, el rector de la UPC ha decidit posar-se el vestit de Dumbledore, l’arxifamós director del’escola de màgia de Hogwarts. El vídeo homenatge al mónde Harry Potter  l’ha penjat en el seu perfil de Twitter i al canal de Youtube de la universitat, i no ha trigat a fer-se viral. 

"Us heu esforçat per dominar els llenguatges ocults de les ciències, la tècnica i la tecnologia, i aspireu a dominar els encanteris de la matemàtica", diu el catedràtic, nascut a Eivissa el 1962.  Torres apareix vestit amb una túnica grisa i la vareta protocol·lària a la mà dreta, demostrant gran facilitat davant de la càmera. Es nota que li ha agafat el gust a la cosa, ja que l’any passat només es va atrevir amb un pla fix i ara es passeja pel campus de Terrassa, afegint fins i tot un dron que carrega la gàbia d’un mussol (els missatgers de Hogwarts) i una escombra voladora (imprescindible per al joc del quidditch) que li frega el cap quan surt a l’exterior de l’edifici. 

Notícies relacionades

També ha sumat a la seva producció un grup d’alumnes que ha vestit amb la túnica negra de l’escola de màgia. L’any passat va ser el tornde Star Wars, amb Torres vestint la roba de Luke Skywalker i, evidentment, l’espasa de llum.

Però aquesta no era la primera vegada que exhibia els seus dots d’actor. En el vídeo de la seva candidatura al lloc de rector de la UPC, el novembre del 2017, es va guanyar el públic vestit d’Indiana Jones, d’estiuejant o de científic. Geni i figura. I màgia.