Foment insisteix a ampliar l’aeroport del Prat per impulsar l’economia del Baix Llobregat

  • Els empresaris del Baix Llobregat reclamen al Govern accelerar la posada en marxa del centre de formació professional de l’automoció de Martorell

Foment insisteix a ampliar l’aeroport del Prat per impulsar l’economia del Baix Llobregat
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha demanat prioritzar obres que permetin desenvolupar el Baix Llobregat (Barcelona). Així ho ha reclamat en una trobada amb representants empresarials de la comarca en la qual també han participat la presidenta de Fepime, Maria Helena de Felipe, i el president de l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (Aeball), Santiago Ballesté, entre d’altres, segons un comunicat de la patronal d’aquest dimarts.

Entre les obres que ha reclamat hi ha el soterrament de la Gran Via a l’Hospitalet de Llobregat, així com la promoció d’un «gran ‘hub’ biomèdic». A més, ha lamentat que no s’acordés l’ampliació de l’aeroport de Barcelona – el Prat i ha explicat que des de la patronal s’estan preparant «accions per no perdre aquesta oportunitat». Ballesté, per la seva part, ha remarcat la necessitat de transformar la indústria tradicional d’automoció cap a la mobilitat sostenible i ha reclamat que el centre de formació professional de Martorell (Barcelona) «sigui una eina per aconseguir-ho integrada al territori».