66 vivendes d’obra nova

Habitat Inmobiliaria inverteix 17 milions en la compra de terrenys a Sabadell

Els terrenys ocupen una superfície d’uns 6.000 metres quadrats edificables

Habitat Inmobiliaria inverteix 17 milions en la compra de terrenys a Sabadell
1
Es llegeix en minuts

Habitat Inmobiliaria adquireix terrenys a Sabadell per més de 17 milions d’euros per a la construcció de 66 vivendes d’obra nova. El nou terreny, d’uns 6.000 metres quadrats edificables, generarà entorn de 160 llocs de treball mentre durin les obres. La promotora reforça així la seva presència a la província de Barcelona i entra a la ciutat de Sabadell, un nucli que està experimentant també un creixent desenvolupament residencial durant els últims anys.

Habitat Inmobiliaria compta actualment amb tres promocions en comercialització a la província de Barcelona: Habitat Clot- Aragó a la capital, Habitat Jardins de Teià a Teià i Habitat Progrés a Badalona. El nou terra té una superfície edificable que supera els 6.000 m2 per allotjar 66 vivendes, totes les quals comptaran amb terrasses perquè els compradors disposin d’un espai a l’aire lliure a la seva pròpia llar.

Aquesta nova promoció està ubicada al barri de les Termes, a un pas de l’avinguda de Barberà, principal eixample de Sabadell. La zona està perfectament connectada amb el centre de la ciutat, del qual es troba a menys de dos quilòmetres de distància, i compta amb tots els serveis necessaris com són supermercats, bancs, zones verdes o gimnasos. 

Notícies relacionades

A tots aquests avantatges, s’afegeix la proximitat de l’estació de tren, que connecta amb Barcelona en 50 minuts. Amb cotxe, a 26 quilòmetres i l’aeroport, a 39 quilòmetres. Així mateix, la platja es troba a 29 quilòmetres de distància.

La companyia, presidida per Juan María Nin i dirigida per José Carlos Saz, té en l’actualitat al voltant de 40 promocions i més de 4.000 vivendes en comercialització en tot l’àmbit nacional. Amb més de 68 anys d’història i més de 60.000 vivendes entregades, Habitat Inmobiliaria té seu a Madrid i oficines a Barcelona, Sevilla, Màlaga, València, Vigo i Las Palmas de Gran Canària. Habitat Inmobiliaria compta amb capacitat per desenvolupar més d’11.400 vivendes durant els pròxims anys, amb més de 4.000 vivendes en més 40 promocions ja en diferents fases de desenvolupament distribuïdes en l’àmbit nacional. La firma és propietat de Bain Capital Credit.