Patrocina:

22@Network BCN s’uneix com a col·laborador a la pròxima edició de BNEW

El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, i el president del 22@Network BCN, Enric Urreta, han firmat l’acord de col·laboració

Barcelona New Economy Week (BNEW) és l’esdeveniment creat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona que té l’objectiu d’impulsar la reactivació econòmica

22@Network BCN s’uneix com a col·laborador a la pròxima edició de BNEW
2
Es llegeix en minuts

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i 22@Network han firmat un conveni de col·laboració per a la pròxima edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que tindrà lloc del 5 al 8 d’octubre, pel qual l’associació del districte empresarial de Barcelona se suma com a partner a la nova edició de l’esdeveniment. Amb aquest conveni, 22@Network s’incorpora a aquesta cita orientada a impulsar la reactivació de l’economia.

En l’acte de la firma, que ha tingut lloc a les oficines del Consorci, hi han participat Enric Urreta, president de l’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network BCN, i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW. La directora executiva de 22@Network, Isabel Sabadí, i la CEO del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Blanca Sorigué, els han acompanyat i han participat en una posterior reunió.

Pere Navarro ha agraït a 22@Network BCN la seva aposta decidida per BNEW: «L’anterior edició va ser un èxit i va demostrar ser una gran plataforma per a la reactivació econòmica. Estem molt orgullosos de continuar sumant col·laboradors compromesos amb el desenvolupament de la nova economia i, especialment, de convertir Barcelona en la gran cita econòmica de l’any».

Per la seva banda, Enric Urreta ha destacat que: «Tant el Consorci de la Zona Franca com el districte innovador 22@ són referents mundials que situen Barcelona en primera posició per afrontar la reconstrucció social i econòmica post-Covid. A Barcelona hem de continuar generant espais de trobada i col·laboració entre tots els actors per afrontar i superar el difícil escenari actual. Aquest nou acord pretén seguir fent de Barcelona una metròpolis global, oberta i competitiva que genera, crea i capta talent, innovació i riquesa».

BNEW, un format híbrid, innovador i exitós

BNEW, esdeveniment B2B 100% professional i híbrid, creat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), va clausurar amb èxit la seva primera edició a la ciutat, que va ser la seu mundial de la nova economia i l’objectiu de la qual va ser impulsar la recuperació econòmica global. D’aquesta forma, en la seva primera edició BNEW ha aconseguit convertir-se en un esdeveniment de referència celebrat a la ciutat amb la presència de ponents i assistents internacionals.

Notícies relacionades

Durant quatre jornades, van participar en l’esdeveniment 10.861 assistents, pertanyents a 111 països diferents, el 90% dels quals ho van fer ‘online’. Va comptar amb inspirational speakers i més de 389 ponents de primer nivell, molts amb un perfil internacional. Es van generar més de 160 hores de contingut ‘online’, repartit en els cinc sectors d’activitat presents al BNEW: Logística, e-Commerce, Indústria Digital, Zones Econòmiques i Real Estate.

Els participants van compartir les seves agendes i es van celebrar 23.271 trobades virtuals mitjançant una eina de networking 100% virtual utilitzant la intel·ligència artificial. Alhora, les 128 empreses participants al BVillage van rebre durant els quatre dies 6.582 sol·licituds d’informació dels assistents de l’esdeveniment.