Barcelonejant

Aquest «sextudi» de Barcelona et munta a casa l’habitació del sexe

«Dissenyem la teva habitació de plaer», garanteixen a Instagram. Muerdo Studio és un estudi d’interiorisme «especialitzat a crear espais per al sexe» 

Tarzández: un Tarzan català a domicili

El Superman de Barcelona

A1-177484346.jpg

A1-177484346.jpg / MANU MITRU

5
Es llegeix en minuts
Ana Sánchez
Ana Sánchez

Periodista

ver +

Vas més tens que Pablo Motos entrevistant Pedro Sánchez. Quan veus que la barra del bar té argolles perquè et lliguin. Entre obrers que van d’un costat a l’altre, caixes plenes de pols i pots de pintura, hi ha una creu de sant Andreu (en forma d’ics) amb subjeccions per a mans i peus. Només falta una colla de Satisfyers mirant les obres. Aquesta setmana les remataven contra rellotge. La reforma l’ha fet un «sextudi», així l’anomenen ells. És un nou estudi d’interiorisme de Barcelona «especialitzat a crear espais per al sexe», es defineixen a Instagram.

Muerdo Studio, l’han batejat. «Dissenyem la teva habitació de plaer», garanteixen a les xarxes. No són els primers. Això de fer reformes luxurioses té fins i tot un ‘reality’ a Netflix: ‘Cómo diseñar una habitación erótica’, de la interiorista britànica Melanie Rose. Fa un any que als mitjans la van proclamar «la Mary Poppins eròtica». Ella també va pel món amb un bolso XXL, però ple de joguines eròtiques. Ha muntat davant les càmeres des de dormitoris masmorra fins a amagatalls amb espiell per a ‘voyeurs’. 

«Volem ser la Mary Poppins del sexe», diu rient la Sara. Al parlar amb ella i el Carlos et sents més puritana que les Flos Mariae. Parlen de sexe amb menys embuts que la terapeuta de ‘Sex education’.

Sara Vallés, 39 anys, és de Saragossa. Va estudiar disseny d’interiors, moda i Història de l’Art. «Tot això mentre treballava repartint diaris gratuïts al carrer», diu esbufegant. «La universitat de la vida», diu el Carlos, rient al seu costat. Ell és de Mallorca: Carlos Fernández, 43 anys. Va venir a Barcelona amb 18 a estudiar Arquitectura. Es van conèixer fa mig any en una ‘app’ per lligar. «Ara som amics i socis», afegeixen. «Jo la vaig introduir una mica en aquest món», recorda ell. Es refereix al món BDSM. «Són unes sigles –detalla– que engloben unes pràctiques: ‘bondage’, disciplina, dominació, submissió i sadomasoquisme». A Barcelona –asseguren– està molt estès. «El tema del ‘shibari’ –un estil japonès de ‘bondage’– està molt de moda –afegeixen–. Hi ha un fotimer de llocs on pots aprendre’n i fer tallers». Els molt molt novells poden anar, mentrestant, al CCCB: explora fins a l’octubre el llegat del marquès de Sade.  

Es van empassar el ‘reality’ eròtic de Netflix d’una tirada. «8 episodis, un rere l’altre». I se’ls va acudir fer un compte d’Instagram de broma. Però de seguida es van posar seriosos: «Ho farem bé per si de cas –van pensar–, a veure si ens encarreguen alguna cosa.»

Artesans del sexe

Només fa tres mesos que s’hi dediquen i ja tenen els esbossos per a l’habitació del sexe d’una parella. Acaben de reformar un local BDSM que s’inaugura avui. «El nostre projecte no va d’això –apunten–, però creiem que en un local com aquest hi podria anar gent a qui li interessi fer habitacions a casa seva». Ja els han contactat artesans que fan mobiliari especialitzat en sexe per oferir-los els seus serveis.   

Ells estan oberts a tot. Tant els fa si ets un clàssic com si utilitzes espelmes de Gwyneth Paltrow amb olor de vagina. «T’adaptes al client i ja està», asseguren arronsant les espatlles. A hores d’ara, han vist coses que no es creuria ni Nacho Vidal.

«Estem com en una espècie de Facebook de gent a qui li agrada el BDSM –justifica el Carlos la seva saviesa sexual–. Es diu FetLife». ¿El més sorprenent que han descobert? «Hi ha gent –expliquen– a qui l’excita estar envoltada de globus: globus de festa, dels de tota la vida, de colors». ‘Looners’, en diuen. «Hi ha gent a qui l’excita pintar amb Plastidecor. Sí, això existeix», insisteix quan veu que poses la mateixa cara que Feijóo al dissimular que ha ficat la pota. «En una publicació d’Instagram –confessa la Sara– explicava la meva fília: l’elifília, l’excitació sexual pels teixits».«Llits amb gàbies –afegeix el Carlos–: si mires a Pinterest, n’està ple. És més comú del que sembla: gent a qui li agrada que la tanquin». «Al final –asseguren– t’acostumes a aquestes coses. Les respectes, tot i que no les comparteixis».

La seva idea és portar una maleta XXL a l’estil Mary Poppins. «Una maleta rosa brilli-brilli amb un munt de cosetes –avança la Sara. I connectar amb la gent: ‘A tu, de tot això que et trec aquí, ¿què et mola?’ I llavors vas agafant idees». A l’estil ‘tuppersex’ en versió interiorista. «És com quan fas una reforma normal i corrent –compara el Carlos– i preguntes al client: ‘¿Com és el teu dia a dia?, ¿què fas?, ¿on esmorzes?’. Però vinculat a com folles, bàsicament», diu rient.

Confessors sexuals

Fa vergonya, sí. «Però a la gent li encanta parlar de sexe –assegura el Carlos–. El que passa és que els costa deixar-se anar. Els has de donar peu perquè ho expliquin i vegin que no els jutges». Vindrien a ser confessors sexuals. «Una mica –riuen–, una mica». 

«Ara tenim –expliquen– l’encàrrec d’uns amics que volen que els donem idees per reformar la seva habitació». I t’ensenyen els esbossos amb to arquitectònic: capçal de llit amb punts d’ancoratge, paret embuatada, miralls, joc de llums... Però no, no tot és BDSM, prometen. «Pot ser una mica més subtil –apunta la Sara–. Que puguis recollir. O que estigui darrere d’una prestatgeria. Ens encantaria fer això –riuen–: una porta secreta». 

Notícies relacionades

«¿Exposaries les teves joguines sexuals a la vista de tothom com un objecte decoratiu?». És la seva última pregunta vídeod’Instagram. La van posar a prova fa poc a l’Ikea: un dia van anar a gravar com dissimular objectes sexuals entre la decoració domèstica. Un ganxo anal, una mordassa, un ‘plug’. «Són objectes molt bonics. No t’adones que són joguines sexuals».

¿Algun consell exprés per donar vida al dormitori? «Tenir un armari o un calaix per a les joguines –responen–. I omplir-lo».