Protesta

El Sindicat de Llogaters boicoteja un acte de la ministra Raquel Sánchez a Sants

Els activistes irrompen en la presentació de la transformació de l’estació de trens per reclamar la regulació del lloguer

1
Es llegeix en minuts
Carlos Márquez Daniel
Carlos Márquez Daniel

Periodista

Especialista en Mobilitat, infraestructures, urbanisme, política municipal, medi ambient, àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Sindicat de Llogateres i Llogaters ha boicotejat aquest divendres l’acte de presentació de la transformació de Sants per reivindicar la regulació del lloguer. Després dels discursos de l’alcaldessa, Ada Colau, i representants veïnals, ha pres la paraula la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez. Quan iniciava el seu discurs, una dona s’ha aixecat per exposar les reivindicacions del sindicat. Tot dins d’un ordre fins que la cosa s’ha complicat.

Ha recordat a la ministra que moltes persones no poden arribar a final de mes i li ha reclamat una reunió abordar el problema de l’accés a la vivenda. «Si vostè no ens rep, anirem on faci falta perquè ens escolti», ha assegurat. Sánchez li ha respost que anteriorment ja s’havien reunit i s’ha obert a tornar a intentar-ho. Enmig del diàleg entre totes dues, una desena d’activistes han intentat irrompre a l’envelat, però la seguretat privada i els Mossos d’Esquadra ho han impedit. Empentes i crits, però la baralla no ha anat a més. Un cop desallotjats els manifestants, Sánchez ha prosseguit amb el seu discurs.