On Catalunya

L’estiu, molt a prop

Barcelona estrena la temporada de platja

Centenars de persones, la gran majoria turistes, prenen aquest diumenge la Barceloneta, que tot així no s’ha omplert

Barcelona estrena la temporada de platja

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Beatriz Pérez
Beatriz Pérez

Periodista

Especialista en sanitat, temes de salut

Ubicada/t a Barcelona, Catalunya, Espanya

ver +

Tot i que no s’ha omplert del tot, Barcelona ha estrenat aquest cap de setmana la temporada de platja. «Amb aquesta calor, ja tocava», comentava aquest migdia l’Antonio, un barceloní que hi ha anat per passejar. 21 graus marcaven els termòmetres aquest diumenge a la Barceloneta.

A les platges de la ciutat han acudit avui centenars de persones, sobretot turistes atrets pel sol, el bon clima i la brillantor del Mediterrani. Els barcelonins, que van aprofitar per fugir de la ciutat per Setmana Santa, han estat més aviat absents.

Notícies relacionades

La Barceloneta feia olor d’estiu aquest migdia. L’atmosfera, sens dubte, era estiuenca. Gent prenent el sol a la sorra, cremes solars amunt i avall, venedors ambulants de mojitos, cerveses i pareos. I, per descomptat, els clàssics robatoris. Un senyor va denunciar davant un grup d’agents de la Guàrdia Urbana que algú havia fugit amb la seva motxilla.

La novetat d’aquest any són els cartells de l’Ajuntament de Barcelona que recorden la prohibició, com a novetat d’aquest any, de fumar a la platja.