Per anar al col·le els divendres

El Bicibús de l’Eixample s’atreveix ara amb el carrer d’Aragó

El recorregut anirà de la plaça de Letamendi a l’antiga presó Model i donarà servei a les escoles Auró, Llorers, IPSI, Entença i Xirinacs

El Bicibús de l’Eixample s’atreveix ara amb el carrer d’Aragó

JORDI OTIX

1
Es llegeix en minuts
Carlos Márquez Daniel
Carlos Márquez Daniel

Periodista

Especialista en Mobilitat, infraestructures, urbanisme, política municipal, medi ambient, àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El 17 de setembre van donar un cop de puny a la taula de la mobilitat motoritzada amb l’estrena del primer Bicibús de l’Eixample. I aquest divendres faran un pas més enllà al pedalar camí del col·le sobre l’asfalt del carrer que millor representa el domini de l’automòbil a Barcelona: el carrer d’Aragó. La nova línia de ciclistes infantils (acompanyats pels pares i parapetats per la Guàrdia Urbana) anirà de la plaça de Letamendi fins a l’antiga presó Model i donarà servei a les escoles Auró, Llorers, IPSI, Entença i Xirinacs. S’unirà a la ja existent i a la que també funciona a Sarrià amb els alumnes de l’escola Santa Isabel.

El nou autobús ciclista sortirà de Letamendi a les 8.20 hores i, sempre per la calçada, farà parades al mercat del Ninot i a l’escola Auró. Passarà després per l’IPSI i Llorers i acabarà a l’escola Xirinacs. Després d’Aragó pujaran per Aribau, agafaran Mallorca, tornaran a pujar una travessia per Comte Borrell (en sentit contrari però amb el trànsit detingut) i seguiran recte per Mallorca fins a Entença.