EL FUTUR DE L’ARGENTÍ

Les possibles destinacions de Messi després de l’anunci del FC Barcelona

  • El PSG de Neymar, el Manchester City de Pep Guardiola i el Chelsea d’Abramovich apareixen en la ‘pole’ de candidats

  • Messi deixa el FC Barcelona, reaccions i última hora | DIRECTE

  • Messi, tota una vida al Barça

Les possibles destinacions de Messi després de l’anunci del FC Barcelona

EFE

2
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

¿On jugarà ara Messi? L’anunci del Barça que la seva estrella no renovarà genera un tsunami en el mercat idèntic al de l’any passat. Amb la diferència que aquesta vegada sí que és segur que els clubs interessats no haurien de pagar cap traspàs. Una altra cosa és que tinguin el múscul financer per afrontar la seva fitxa sense trencar el ‘fair play’ de la UEFA. El PSG de Neymar, el Manchester City de Pep Guardiola i el Chelsea apareixen en la ‘pole’ de candidats... si no hi ha un canvi de guió com el de l’estiu passat.

Des de París no han parat de llançar cants de sirena per intentar seduir Leo, que sempre s’ha volgut reunir amb el seu bon amic Neymar. Aquesta mateixa setmana va sopar a Eivissa amb el brasiler i tres jugadors parisencs més: Di María i Leandro Paredes, amb qui va guanyar la Copa Amèrica amb l’‘albiceleste’, i Verratti. El xeic del PSG s’ha resistit a vendre Mbappé, que acaba contracte i no vol renovar, al Madrid. Si pogués fitxar Leo es podria provocar un efecte dòmino, que portés l’estrella argentina a París i la francesa al Bernabéu.

Notícies relacionades

El City, el club que més s’havia interessat per Messi l’any passat després del burofax, acaba d’anunciar el fitxatge de Grealish, per qui pagarà 117 milions d’euros. Pep Guardiola volia reforçar també la avantera amb el fitxatge de Harry Kane. El tècnic, que s’havia mostrat convençut que Leo Messi renovaria amb el Barça, podria intentar ara tornar a compartir vestidor amb el seu exdeixeble, amb qui va guanyar les seves dues Champions.

El City no és l’únic equip de la Premier que s’ha interessat per Leo Messi. El Chelsea de Roman Abramovich, flamant campió d’Europa, busca un golejador ‘top’ per afegir a la seva davantera. Primer va pensar en Haaland, però després de la negativa del Borussia Dortmund a desfer-se’n aquest estiu, va apuntar els seus canons cap a Lukaku. El rematador belga va coincidir al vestidor de Stamford Bridge amb el seu compatriota De Bruyne, però tots dos van marxar per la falta d’oportunitats. Després de ser escollit el millor jugador de la Serie A, Abramovich hauria ofert 100 milions més l’espanyol Marcos Alonso. Una proposta que el campió italià ha rebutjat. Ara, amb Messi al mercat, podrien fer un canvi de baralla. Tret que la partida de pòquer acabi com fa un any.

Temes:

Messi Barça