OPCIÓ DE COMPRA NO OBLIGATÒRIA

El Barça aconsegueix la cessió de la perla austríaca Yusuf Demir per al B

El club pagarà mig milió d’euros per l’atacant, que ja ha jugat amb la selecció absoluta, i se’n reserva una opció de compra de 10 milions a final de temporada

El Barça aconsegueix la cessió de la perla austríaca Yusuf Demir per al B

SK Rapid Viena

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El Barça ha anunciat aquest divendres l’arribada en qualitat de cedit de l’internacional austríac Yusuf Demir per reforçar el filial. El futbolista esquerrà, de 18 anys i 1,73 d’alçada, pot jugar com a mitjapunta o com a extrem per les dues bandes. El club blaugrana pagarà mig milió d’euros al Rapid de Viena per la cessió, que inclou una opció de compra no obligatòria de 10 milions.

Malgrat la seva joventut, Demir fa dues temporades que és al primer equip del Rapid, amb què ha disputat 31 partits, amb 6 gols i 4 assistències. El seu bon paper li ha servit fins i tot per debutar amb la selecció absoluta (cinc minuts en un partit de classificació per al Mundial contra les illes Fèroe el mes de març passat).

Així està la plantilla de Sergi Barjuán

La de Demir és la segona incorporació per al conjunt que Sergi Barjuán heretarà de García Pimienta. Fa quinze dies el Barça B també va presentar el davanter Ferran Jutglà, excapità de l’Espanyol B, que precisament va anotar una de les seves cinc dianes del curs passat al filial blaugrana.

Notícies relacionades

Diversos jugadors del Barça B han abandonat el club aquest estiu cap a altres clubs. Konrad de la Fuente se’n va anar a l’Olympique de Marsella per 3 milions d’euros i Ludovit Reis a l’Hamburg, en una operació sense un ingrés fix, però sí amb variables i el 25% d’un futur traspàs hipotètic. L’Almeria va fer efectiva l’opció de compra de 3,5 milions per Sergio Akieme, que ja va disputar la temporada passada al club andalús.

Pressió a Ilaix Moriba

Ferran Sarsanedas se’n va ser lliure després de 14 anys al club (els dos últims de calvari per les lesions), mentre que Andrés Solano i Joaquín Zeballos van tornar als seus clubs respectius (Atlètic i Girona) després d’acabar les seves cessions. Iñaki Peña i Álex Collado, que s’estan entrenant ja a les ordres de Ronald Koeman, podrien tenir fitxa del primer equip, mentre que Ilaix Moriba segueix amb fitxa al B mentre es nega a renovar.