El Periódico

EN DIRECTE El Madrid guanya l'alabes (4-0)

L'aportació dels lectors

Publica una carta del lector

Preinscripció escolar: Hem d'acabar amb la discriminació per fill únic

Eduald ClotaBarcelona

¿Què opines del tema de discussió? ¿Què et sembla l'aportació d'aquest usuari? Envia la teva opinió per participar en el debat.

Dimarts, 5 d'abril del 2016 - 09:25 h

Llegeixo la carta d'una mare de dos fills queixant-se pel canvi de condicions d'aquest any en la matriculació en instituts. Sóc membre d'un col·lectiu de fills únics de Poblenou i li volem dir que nosaltres estem totalment a favor que qui tingui un fill a l'institut, tingui més opcions perquè hi entri el seu germà que una altra que no n'hi tingui cap, només faltaria, és totalment comprensible. El que trobem totalment injust és que les famílies que tenen dos germans a l'escola tinguin més opcions d'anar a l'institut escollit que els que tenim un únic fill. Entenem que això és una injustícia.

Només per aquest any, després de molts anys de lluita, l'Administració ha mig esmenat la discriminació dels fills únics. L'any que ve tornarà tocar lluitar. Moltes famílies amb dos fills ens han donat la raó i també el seu suport. Quant als punts per a ex alumnes, estem totalment a favor en suprimir-los. No hem de permetre que ens enfrontem entre nosaltres, sobretot quan el problema l'ha creat l'Administració durant anys i anys per la seva manca de previsió demogràfica en no construir els instituts que necessiten els nostres fills.

Participacions dels lectors

Diada: celebrar una derrota es un acto de humildad

Alex Vilarroig Barcelona

¿Tienen los políticos capacidad para gobernar?

Joan Sada Vidal Barcelona

La necrópolis del Born

Lluc Pedrero Barcelona

Cualquier turista puede pensar que la historia es una sierra mecánica monstruosa, así lo parece en el yacimiento arqueológico del Born, con las... continuar llegint

Asombrado por el artículo '¿Detención por no comparecer?'

Francisco Mercader Rubio Barcelona

Esta carta va referida al artículo ... continuar llegint

La guerra de màsters i tesis

Francesc Buixeda Santa Pau

Aquests dies s'ha obert la caixa dels trons, com a conseqüència de la formació de la classe política. Tot comença amb el cas Cifuentes, va segu... continuar llegint