• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

INFRAESTRUCTURES A CATALUNYA

El gasoducte de Martorell

Divendres, 4 de maig del 2012 Alicia Gasol Doménech (Sant Antoni de Vilamajor)

Enagás va construir un gasoducte entre Martorell i Figueres, amb un cost de 42 milions d'euros, que havia d'unir la xarxa gasística amb França. Ara, els treballs s'han aturat a Hostalric, ja que els francesos han manifestat que no executaran les obres fins a la seva frontera. A més, França havia escollit l'opció basca per a aquesta obra, no pas la catalana. Així que han malgastat els diners, han fet malbé paratges d'alt nivell mediambiental als dos vallesos, han expropiat terres de pagès i han talat arbres, i el gasoducte no serveix per a res. ¿Que passarà ara amb les obres? ¿Que faran amb els tubs que tenim escampats per tot el Vallès? ¿Com compensarà Enagás el perjudici ambiental? En aquests temps de retallades, fa molt de mal veure com s'han gastat inútilment uns diners que s'haurien pogut utilitzar per a altres coses. ¿Qui en té la culpa?Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.