• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

BARCELONA

La L1 del metro, de mal en peor

Dimarts, 29 de desembre del 2015 José María Mateo (Santa Coloma)

Se están convirtiendo ya en habituales los retrasos, tiempos de espera entre estaciones y averías en la L-1 del metro de Barcelona. Con trayectos largos y disminuyendo la frecuencia de paso y, en horas de desplazamientos laborales, la calidad del servicio. Por cierto, un servicio público ya de por sí caro, muy caro para el usuario.

¿Se trata de simple falta de inversión o de una disminución del servicio?

Lee más cartas y publica un artículo en Entre TodosSi voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.