• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

SERVEIS

Més d'una setmana esperant un correu "express"

Dimarts, 29 de desembre del 2015 Enric Alfonso (Salou)

Fa dies que espero un paquet postal que el venedor va escollir enviar-me a través de Correos Express. Com que el primer cop que me'l van voler lliurar jo no era a casa, em van deixar un avís que m'instava a demanar, via Internet o telèfon, una altra data i hora per portar-me'l. Així ho vaig fer, però quan va arribar el moment no me'l van dur, ni tampoc unes hores més tard. Vaig fer el seguiment del meu paquet a la web corporativa de Correos Express i em vaig sorprendre en comprovar que no havien tingut temps de fer el lliurament al meu domicili: "sin tiempo para efectuar el servicio". Vaig trucar al número de telèfon que apareix al paperet d'avís i, després de prémer disset mil tecles i asteriscs, vaig poder parlar amb una operadora que em va dir el que ja sabia: que no havien pogut venir, i va afegir que en aquestes dates nadalenques no donen abast.

Vaig decidir aleshores desplaçar-me fins a l'oficina de Correos per recollir el meu paquet bloquejat. L'oficina només obre els matins, quan estic treballant, o sigui que vaig haver d'esperar-me al dissabte, que és quan lliuro. Allà em van dir que, tot i que Correos Express pertany al Grupo Correos, ells no hi tenen res a veure, i que hi truqués per telèfon. Com que això ja ho havia fet, vaig tornar a triar per Internet un altre dia i una altra franja horària per fer-me el lliurament, però tot plegat s'ho van passar pel folre dels pantalons i van venir quan els va rotar, o sigui, quan jo no era a casa. Això sí, van tornar a deixar-me el paperet amb l'avís.

L'endemà vaig repetir la sol·licitud a través de la web i vaig romandre tancat a casa durant la suposada franja horària en què havien de venir. Correos Express, però, va continuar fidel al seu pla de treball, és a dir, tampoc no es van presentar a casa meva. Sí que ho van fer l'endemà, quan jo era a treballar. I, és clar, em van deixar el paperet. Ja he perdut el compte de quants en tinc. Han passat vuit dies des que el paquet va sortir del seu lloc d'origen, i no se què fer per sortir d'aquest bucle absurd i aconseguir que me'l lliurin d'una vegada. Ja no el rebré a temps, malgrat haver pagat jo el cost de l'enviament "express".

Enteneu, ara, perquè en aquest país ens va com ens va?

Llegeix més cartes i publica un article a Entre TotsSi voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.