• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

DIFICULTATS DE L'ENSENYAMENT

Educació retallada

Dimecres, 4 de gener del 2012 Roger González Margalef (Barcelona)

Escric per fer evident el meu desencant i la meva enorme decepció amb el funcionament dels programes Erasmus per a estudiants que surten a l'estranger. En el meu cas, vaig anar a Itàlia, on la vida no és precisament barata, i el 23 de desembre, com a regal de Nadal, la Universitat de Barcelona (UB) em va comunicar que s'havia "equivocat" a l'hora de sumar, al juliol, la quantitat que em corresponia cobrar, que m'havien d'ingressar aquest mes. I així m'han retallat 130 euros el que jo esperava que fos el meu pressupost per cobrir la meva estada fins a final de curs. Considero que els responsables (la Generalitat, el Govern, la UB...) actuen com a estafadors; a més, ens la claven sense avisar, quan els estudiants ja tenim fets 50.000 càlculs per arribar a pagar el que ens costarà l'estada. ¿Quan ens retallaran l'aire que respirem?Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.