• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

PROBLEMES SANITARIS

Destrucció de la sanitat

Dilluns, 14 de novembre del 2011 Albert Navarro (Barcelona)

El Govern té una voluntat encoberta de desballestar la sanitat pública catalana i obrir-la a interessos privats, regits per l'afany de lucre i no per l'interès general. Aquesta és la raó principal d'unes retallades que es volen camuflar com a inevitables, però que responen a uns criteris inconfessables per afavorir la sanitat privada. El fet que es nomenés conseller un personatge procedent de les mútues privades, com és el nefast Boi Ruiz, és tota una declaració de principis. Tot respon a una estratègia deliberada d'aquesta Generalitat neoliberal per debilitar al sistema sanitari públic, un dels pilars bàsics de l'Estat del benestar, en benefici del negoci de la sanitat privada.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.