• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

EQUIPAMENTS MUNICIPALS

El Centre Artesà del Prat

Diumenge, 29 d'abril del 2012 Enric Jiménez Mercader (El Prat de Llobregat)

Fa 25 anys que l'Ajuntament del Prat de Llobregat va llogar l'edifici del Centre Artesà, suposadament per donar-li un manteniment adequat. Fins ara, no s'ha fet ni la més mínima intervenció ni rehabilitació, i aquesta obra modernista del 1919 segueix en l'estat precari del 1987, però agreujat pel pas dels anys. L'alcalde Lluís Tejedor i l'ajuntament que dirigeix segueixen amb la mateixa cançó: no hi ha diners per rehabilitar-lo. No obstant, sí que sembla haver-n'hi per a uns altres projectes faraònics (el més flagrant, el nou edifici del Cèntric) quan per una fracció del seu cost es podria restaurar una joia del modernisme que podria fer les mateixes activitats i funcions. Els joves pratencs ens sumem a la iniciativa ciutadana que advoca per veure rehabilitat un edifici tan emblemàtic del nostre patrimoni local. L'assistència ciutadana al col·loqui sobre aquest tema celebrat el passat 26 d'abril demostra que és una qüestió molt viva. I prova el compromís de la joventut amb els temes de ciutat.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.