• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

DIFICULTATS DE L'ENSENYAMENT

Desil·lusió a l'aula

Diumenge, 6 de novembre del 2011 Helena Pujol Bech (Barcelona)

El 17 de novembre hi ha convocada una vaga a les universitats públiques catalanes, tant per al personal docent com per als estudiants. Fa un any vaig rebre una beca, atorgada als 500 estudiants amb més bona nota d'accés a la universitat, i el secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat va pronunciar un discurs en què semblava que els estudiants de Catalunya fóssim el futur d'aquest país, però crec que les bones intencions es van limitar a aquelles paraules. Les contínues retallades en l'ensenyament --també l'universitari-- desil·lusionen els alumnes. Em pregunto com volen aplicar el pla Bolonya amb les classes atapeïdes, plenes d'alumnes i amb uns professors en precari. Tinc la sensació que aquell discurs ha perdut importància. Es van fonent les paraules d'ànim i de valoració dels estudiants i les ganes de seguir estudiant aquí.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.