• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

DIFICULTATS DE L'ENSENYAMENT

Barracons eterns

Dimecres, 14 de setembre del 2011 Rosa M. Playà Guirado (Barcelona)

El CEIP La Maquinista, al districte de Sant Andreu de Barcelona, es va posar en marxa el 2008 amb dues línies de P-3 (educació infantil). Aquest serà el quart curs en barracons. En total hi ha 200 alumnes, ja que s'impartiran tots els nivells d'educació infantil i el primer curs de primària, i serà necessària una ampliació de mòduls o barracons. La primavera passada, l'ajuntament i l'empresa propietària del terreny on actualment s'ubica l'escola van arribar a un acord perquè l'escola definitiva es pugui construir allà mateix, però aquesta assignació no és una realitat perquè encara s'han de resoldre diverses al·legacions. Per tant, quatre cursos després de l'inici de l'escola, encara no tenim un terreny assignat.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.