• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

ESPANYA

"Vull ser catalana", declara una lectora de Madrid

Dilluns, 29 de juliol del 2013 María Rubio (Titulcia (Madrid))

Des de fa uns quants anys he tingut la fortuna d'anar a Catalunya i relacionar-me amb els catalans. I jo vull ser catalana: m'admira la lluita, la dignitat, el valor, el poble, m'admira tot el que té a veure amb vosaltres. Jo sóc de Madrid, de la província, Titulcia és el meu poble. Aquí no hi ha lluita, ens deixem prendre el pèl pel Govern, hi hagi qui hi hagi. No hi ha sentiment d'orgull de la terra excepte per criticar comentaris nacionalistes d'altres comunitats. Jo vull ser catalana. Espero poder assistir a la via catalana, dependrà de la feina, però tinc el meu lloc reservat. Em sento molt orgullosa de vosaltres, i segur que aconseguiu la independència. En aquest cas, accepteu-me com a ciutadana, sisplau.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.