• Dissabte 8 agost 2020, 08:27 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

MEDI AMBIENT

Vendre Collserola

Dimarts, 15 de gener del 2013 Juan Sitjà Pérez (Barcelona)

Estic jubilat i disfruto gairebé diàriament de llargues passejades per Collserola amb el meu gos. En una d'aquestes passejades vaig topar amb unes persones uniformades proveïdes de martells que semblaven prendre mides. Em va cridar l'atenció que, tot i que anaven amb roba de feina, no portaven cap distintiu o identificació visible. Em vaig dirigir a un dels operaris per interessar-me pel que feien i només vaig rebre evasives i silencis. Vaig recordar haver llegit a EL PERIÓDICO que s'estan buscant minerals a Collserola per a la indústria electrònica i, espantat, vaig trucar a l'Ajuntament, a la gestora del parc i fins i tot al Departament de Medi Ambient de la Generalitat. Cap d'ells va saber donar-me resposta. ¿Com és possible? ¿Què és més preocupant, que no sàpiguen o que no vulguin respondre? El parc de Collserola és el parc de l'àrea metropolitana de Barcelona, és el pulmó de la ciutat, ¡és patrimoni de tothom! No el podem espatllar perquè altres s'enriqueixin fent mòbils i ordinadors. El parc és de les famílies, els corredors i els amants de la naturalesa. No el podem vendre, ni per cinc euros ni per cinc milions.

Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos a cartalector@elperiodico.com o al nostre compte de Twitter @EPentretotsSi voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.