• Dimecres 21 febrer 2018, 02:24 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

UN SUBMINISTRAMENT BÀSIC

'Tarifazo': Arruïnats per una qüestió de salut

Divendres, 20 de desembre del 2013 Faustina Siles (Sabadell)

L'augment de preu de la tarifa elèctrica per a l'any 2013 pot tenir uns efectes terribles per a la gent que menys s'ho mereix. Per exemple, un augment tan desproporcionat pot arruïnar l'economia d'aquelles persones que per desgràcia i per qüestions de salut necessiten estar enganxats a una màquina que al seu torn està endollada a la xarxa elèctrica durant tot el dia. No és un luxe, sinó una necessitat per poder gaudir d'una mica més de salut. I el pitjor és que moltes d'aquestes persones tenen un sou mínim o una pensió que només pot qualificar-se de vergonyosa.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

Participa

El 'cop de tarifa' elèctric

¿Com t'afecta la pujada de la tarifa de la llum? Explica'ns-ho

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.