• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

EL PERIÓDICO

Resposta a Ramón de España

Dimecres, 19 de març del 2014 Natàlia Albà (Terrassa)

Senyor Ramón de España, no sé com qualificar algú que, sense conèixer-me de res i només guiant-se per un tuit tergiversat pel senyor Xavier Rius, m'acusa d'amenaçar i de passada de formar part d'una família identificada amb la màfia i els assassinats. El que vostè ha escrit en el seu article de dilluns passat no és una amenaça, és encara més greu. Potser vostè no sap què significa en català l'expressió "'vigila no prenguis mal'" ni tampoc què és un hashtag. Però sí que sembla tenir la seva pròpia opinió de Twitter: "Equivalent modern al lloc on els tocats del bolet comparteixen les seves profundes reflexions". Amb aquesta expressió desafortunada pretenia insultar el meu germà. Ja diu molt de vostè el fet que utilitzi els malalts mentals per intentar insultar. I, pel que fa a la meva dialèctica amb el senyor Xavier Rius, potser he pecat d'ingènua al donar la meva opinió en públic i recolzar un article del meu germà sense pensar com utilitzen aquestes accions personatges com vostè i el senyor Rius. Però ho seguiré fent perquè em sento lliure de pensar el que penso i orgullosa de ser la germana de qui sóc, la filla de qui sóc i tenir la família que tinc.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.