• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

LA 'LLEI WERT'

#LleiWert: Un retrocés de 30 o 40 anys

Dijous, 23 de maig del 2013 Montse Julibert - Estudiant de Comunicació (Castellví de Rosanes)

¿Què està passant? La veritat, no ho entenc. El senyor Wert ha presentat la seva llei de la reforma educativa i està disposat a arribar fins al final per imposar l'esperit espanyolista des de petits. Amb aquesta reforma no fa més que retrocedir 30 o 40 anys, prohibint el català, imposant el castellà, obligant a estudiar la història d'Espanya i prohibint la de la resta d'autonomies, i per si no n'hi hagués prou, obliga a estudiar religió. ¿On s'és vist? És vergonyós. Si el que es proposa és crispar encara més el poble català, ho està aconseguint. Encara li haurem de donar les gràcies per ajudar que els indecisos que es bolquin cap al costat de l'autodeterminació. El que em sembla més preocupant és que, encara que la consellera Irene Rigau ja ha comentat que no s'aplicarà aquesta llei, els catalans ho estem acceptant tot; el ciutadà no diu res, ni es queixa, ni fa soroll. Ens estan provocant però nosaltres només callem.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.