• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

ELECCIÓ DEL PAPA

L'edat i els reptes

Dimarts, 12 de març del 2013 Jesús Sánchez-Ajofrín (Albacete)

Imagineu-vos Déu mostrant-se en carn i ossos aquests dies a la Santa Seu. A més d'aconsellar el retir d'alguns cardenals i clavar alguna esbroncada pels obvis errors en l'aplicació de la seva doctrina, els portaria, sens dubte, unes noves taules de la llei. Ordenaria, entre altres coses, un sant retir en les obligacions eclesiàstiques dels seus ministres basant-se en les seves condicions intel·lectuals i físiques, com en moltes altres professions. Estic convençut que Déu deixaria encarregat un pla 'renove' en l'apartat de recursos humans de la seva Església. D'aquesta manera, aires renovats i menys contaminats anunciarien l'esperada fumata blanca a la plaça de Sant Pere. Veiem aquests dies que, entre els candidats a sant Pare, el que no coixeja ranqueja. I és que, a certes edats, convé més la pau i la tranquil·litat que l'enfrontament a grans reptes intel·lectuals i espirituals.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.