• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

CONVERGÈNCIA

Impacte ètic

Dimarts, 5 de març del 2013 A.T. (Sant Cugat del Vallès)

Recordem què significa l'agrupació de Convergència Democràtica de Catalunya a Sant Cugat del Vallès, el feu per excel·lència del partit; un municipi de referència pel seu tarannà majoritàriament nacionalista. CDC també es podia haver convertit en referent del liberalisme europeu modern, però no ho aconsegueix perquè el capital, la qualitat i el talent dels seus membres més visibles trontolla per tot arreu. La ciutadania ja no és tan submisa i ignorant com fa uns anys i no se'ns escapa gairebé res, com el control de cada partit entre els propis membres. És per això que l'agrupació de CDC de Sant Cugat, més que assenyalar amb el dit el president que ells van escollir pels motius que ells sabran, alguna explicació o disculpa pública haurien de donar als seus conciutadans, i en especial als seus militants i electors. La simbologia i l'impacte de CDC Sant Cugat a nivell nacional suposa una responsabilitat de la qual no es poden desentendre. ¿Són conscients de l'impacte ètic que té la falta de responsabilitat política en els nostres joves?Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.