• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

poder adquisitiu

"Els diners sí que ajuden a ser feliç"

Dimecres, 20 de novembre del 2013 Diana Yang (Badalona)

Estic farta de sentir la típica frase filosòfica que ens recorda que els diners no ho són tot o les historietes sobre un món perfecte, que pretenen fer-nos creure que sense diners és possible ser més feliç que algú tan ric com Bill Gates. En la vida real, sense diners per pagar, el banc ens pot fer fora de casa nostra, podem acabar al carrer i, si tenim sort i ningú se'ns avança, potser acabar dormint al caixer d'un banc ben calentets en ple hivern. Potser quan ens trobem en aquesta situació i hàgim d'anar de contenidor en contenidor, ens adonarem que al segle XXI els diners segueixen comprant la felicitat. Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.